Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      akcesoria

akcesoria

(4 wyniki)
    • Potrzebuje zakupić akcesoria dachowe, stopnie kominiarskie i ławy. Przy okazji śniegołapy i inne rzeczy. Czy jest różnica wśród producentów akcesoriów jakością wykonania ? Gdzie najlepiej kupić ? (najlepiej sklep internetowy z jakim mieliście styczność)
    • witam, zdecydowałam się na farby i grunt Nobiles farba lateksowa polecicie mi jaki konkretnie wałek, pędzle itp? dzięki
    • Witam serdecznie! Mam ochotę zamontować (ha ha oczywiście wrabiam małżonka)szafkę wnękową (wysokość 90 cm szerokość 97cm), w której nie będzie widać uchwytów do otwierania (czyli chyba na wciskanie). Poradźcie proszę jakie zawiasy, zamek kupić żeby to zrealizować. Albo jak się taki system zawiasów/zamków nazywa, a może ktoś da namiary na instrukcję montażu polecanego zestawu :) Dziękuję z góry
    • Witam, mam pytanie czy ktoś próbował zamówić części do lodówki Gorenje ostanio, bo ja dostaję już szału z punktem usługowym AGD, gdzie zamawiałam te części. Po kolei: kupiliśmy lodówkę do zabudowy, jak przyszło do montażu obudowy okazało się, że nie ma listew mocujących drzwi lodówki do obudowy- sprzedawca twierdził, że były i właściwie nie ma szans na udowodnienie, że nie było (to nawiasem mówiąc nauczka, żeby sprawdzać, czy wszystko, co opisane w instrukcji jest wewnątrz opakowania. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się