-
Dziewczyny, pls o radę jakie akcesoria BJ kupić. Myślałam na początek o pałąku, folii przeciwdeszczowej i uchwycie na kubek. Tackę na razie odpuszczę - mały ma dopiero rok.
-
Czy jest tu jakas uzytkowniczka? Chcialam spytac, czy dodatki do wozka typu spiworek, folia, parasolka pasuja uniwersalne? W zadnym polskim sklepie nie znalazlam oryginalnych
-
Witajcie!
Kupiłam wózek Joolz, ale niestety nie mam do niego adapterów do Maxi Cosi, zastanawiam się, co jeszcze warto do niego dokupić z oryginalnych akcesoriów? A może nieoryginalne akcesoria też pasują? jakie? Przekopałam forum i znalazłam kilka rozproszonych informacji, ale w sumie nie znalazłam czego szukałam. Pomóżcie, please!
Dodam, że nie jestem znawczynią wózków i nie wiem, co to jest za wersja; Na ramie jest podany tylko numer seryjny; Z góry dzięki za wskazówki!
-
Chciałabym zakupić osłonę przeciwsłoneczną, osłonę przeciwdeszczową i tackę. Pewnie będzie potrzebny też podnóżek. Niestety jak się zsumuje wszystkie akcesoria (ze śpiworkiem) - to wychodzi cena wózka :( Macie jakieś patenty, czym można zastąpić, gdzie taniej kupić itp?
-
Jakie dodatkowe akcesoria przydają się do Elita?
Czy w ogóle są potrzebne, czy wystarcza Wam to co jest, te kieszenie?
-
Dumałam i dumałam co kupić dla półrocznej córki i kupiłam jane unlimit, sama spacerówka bez dodatków (tylko folia przeciwdeszczowa w komplecie). Potrzebuję dobrać jakiś śpiworek i torbę.
Kolor wózka iris www.zelbabyshop.ru/products_pictures/jane-unlimit-silla-%28tsvet-iris%29-683-B.jpg
Pomożecie mi dobrać coś? Ja szukałam i szukałam no i nic ciekawego nie znalazłam co by kolorystycznie ładnie się komponowało, aha, oryginalnych jane nie chcę, nie podobają mi się , zwłaszcza torba wydaje mi...
-
Korzystając z promocji zamawiam donkeya, a ze rabat słuszny oglądam tez akcesoria, choć nie miałam w planie.
Poza budkami i oslonkami na gondole niby wszystko będzie pasowało od cameleona, co polecacie? Wkładki spacerowe, organizer, no nie wiem sama. A moze sugestie kolorystyczne przy okazji podrzucicie, miałam w planie pink a moze wezmę tez off white, ale same budki + te wkładki spacerowe... No i się zaczęło, trzeba podjąć decyzję :)
-
help help help
-
Wlasnie wrocilam ze sklepu wozkowego. Mim malym "odkryciem", ktore moze sie ktorejs z was przyda bylo:
Jesli kupicie ta dodatkowa siatke na zakupy do Joolza (ja kupilam), to mozna ja spokojnie zamontowac nie uzywajac dwoch z dodanych do niej uchwytow. Te uchwyty sa takie same jak te do uchwytu na kubek. I odkrylam, ze owa czesc, w ktora sie wklada kubek jest identyczna jak w wozkach X-Lander (przynajmniej jego nowa wersja).
Jesli wiec kupicie ta siatke joolz, to mozecie sobie dokupic tani...
-
Witam,
po dłuuugim namyśle chyba zdecydujemy się na zakup wózka Mutsy transporter, chciałam się zapytać czy pasuja tańsze akcesoria dodatkowe do tego wózika tzn. śpiwór, kosz dodatkowy pod spacerówke, parasolka czy wkładka redukcyjna?
Pozdrawiam
-
jaka folia? nie mam żadnej, a dziś paskudnie padało.... budka nie przepuściła, ale kocyk na nogach młody miał mokry...
jaka wkładka? macie jakieś? szyć u P. Helenki? A może jakaś inna pasuje? Jaka?
Zip z nami zostaje na dłuuugo. Dzięki niemu niemalże wyleczyłam się z wózkomanii... teraz mam manię kupowania ubranek dla córki... :) mam już tyle że szok, a ciągle dokupuję nowe :) wszystko mi się przyda :) no i kocyki... kocyki mogę tonami kupować :D
-
Dziewczyny kupiłam w promocji srebrnego Joolza na czarnej ramie. Mam torbę i parasolkę - bo były w komplecie. Śpiwór też muszę dokupić to wiem na pewno. Coś jeszcze od razu radzicie wziąć?
-
Chce zamówić dzisiaj wozek, akurat w sklepie są tylko czarne więc nie mam dylematu jaki kolor wybrać :) w gratisie dostanę tackę, mogłam wziąć pałąk ale wybrałam to.
I teraz nie wiem czy nie domówić jeszcze czegoś co sie może przydać teraz lub w przyszłości. Myślałam o organizerze dla rodzica, folii przeciwdeszczowej i uchwycie na kubek. Sprzedawca o dziwo zniechęcił mnie do folii mówiąc, ze to sie przydaje tylko w ulewy bo w normalny deszcz buda załatwia sprawę. Wkładkę dla dziecka juz zamo...
-
mam pytanie jaki organizer, torba oraz uchwyt na kubek pasują do mylo, tzn które macie i stosujecie
-
W tym wątku można składać oferty sprzedaży akcesoriów do wózka
za wyjątkiem fotelików, od tego jest odpowiednie forum
foteliki samochodowe
-
Jestem już prawie prawie przekonana do zakupu i przegladają stronkę BJ, znalazlam fajne akcesoria typu śpiworek czy np organizer dla rodzica. Mozna je gdzieś w Polsce kupić?
-
1. Buda letnia (ta srebrna) czy ją się zaklada zamiast budki kolorystycznej? tzn kolorową trzeba zdjać a zalożyć srebrną?
2. moskitiera? nie ma czegoś takiego w ofercie. Czy ta siatka w tej budzie letniej "robi za moskitierę"? do jakiego miejsca zakrywa wózek? do końca podnóżka?
3. wkładka kolorystyczna na siedzisko - czy dziecko się na niej mniej poci latem? Z jakiego jest wykonana materiału? I do budki w kolorze pink jaki dobrać kolor? czy beżowy będzie OK? a może jakiś inny?
4. Czy para...
-
Od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką spacerówki stokke i od razu chciałabym jakoś odpicować mój wózio :D Na razie mam uchwyt na kubek, czekam na kocyk i parasolkę. Co jeszcze by tu zamówić? ;)
-
Właśnie zamówiłam Stokke Xplory który docelowo ma być wózkiem do końca wózkowania :) Jakie polecacie dodatki do niego? Śpiworek chyba obowiązkowo bo podejrzewam, że żaden inny nie pasuje :/ Czy ta parasolka się nie giba na wietrze? Może lepiej zamiast parasolki na lato lepiej poczekać i kupić summer kit ? A jak sprawuje się torba? Nie jest przypadkiem za mała?
Na allegro pojawiły się jakieś zaczepy na siatki polskiej produkcji, zdają egzamin, nie rysują rączki ?
Kubek i kocyk mam od swoj...
-
Jaki śpiworek albo bardziej osłonka na nóżki do callisto bo chyba producent nie posiada oryginału szukam i szukam ale nie mogę znaleźć? Jaka folia do wózka bo też chyba w standardzie nie ma. Oglądałam filmiki o wózku i mam wrażenie że oparcie nie rozkłada się do leżenia. Mam niesprawnego maclarena QEST a tam oparcie jest fatalne do spania czy w cybexie jest lepsze? i czy w modelu 2011 przy maxymalnym rozłożeniu oparcia tył jest zabudowany że boki zasłoniete czy są szpary i wieje wiatr. Czy je...