akcesoria

(6 wyników)
  • Przy tworzeniu listy korzystalam z kilku czasopism i gazeta.pl :-) Ciekawe tylko co bede mogla za jakis czas wpisac do watku na Forum Niemowle jako niezbedne a co jako zupelnie niepotrzebne :-) Moze komus taka lista sie przyda, staralam sie, zeby byla w miare rozsadna :-) Aha! Ubranka kupuje w rozmiarze 62, bo maly ma juz teraz wymiary na 34 tc i wazy 2 250 :-) A nawet jesli beda troszke za duze to na raczki mozna zalozyc rekawiczki a na stopki skarpeteczki, ale nie sadze, zeby dz...
  • teoretycznie mam jeszcze czas, ale prawdopodobnie juz niedługo urodzę, raczej przed czasem, więc się pakuję. mam spis rzeczy wymaganych w moim szpitalu typu koszule porodowe, wkładki laktacyjne, pieluszki, śpioszki... takie oczywistości. ale tak sobie "oswajam" sytuację i chciałabym być naprawde dobrze przygotowana - to mój pierwszy poród i nie chcę by cos mnie zaskoczyło, zwłaszcza w trakcie samego porodu. Napiszcie proszę co Wam sie przydało, być może czego zabrakło a mogło się przydać.....
  • na razie mam termometr-rybkę do kąpieli i smoczek Nuk - gadżet z gazetki :) co będzie rzeczywiście potrzebne? oliwka, jakiś krem, mydełko... co jeszcze? nożyczki? gąbka? szczotka?
  • szukam forum na którym byłyby opinie na temat róznych akcesoriów kupowanych dla dzieci (zwłaszcza przed ich narodzeniem) jest niezłe forum na temat wózków dziecięcych, natomiast nie mogę nic znaleźć o mebelkach, przwijakach, laktatorach, kosmetykach... czy źle szukałam? pomózcie prosze. dzieki
  • Nie na temat ale proszę o zrozumienie bo na innych forach nt nikt nie odpowiada.mam na zbyciu mnóstwo ubranek po mojej córce do rozm 62 oraz wiele innych akcesoriów.ubranka pasują i na chłopca.jestem z krakowa proszę o kontakt chętne mamy .dzięki aga
  • Trochę nie na temat na to forum, ale bardzo liczę na Waszą pomoc. Dostałam mnóstwo pięknych ubrań i akcesoriów dla dziecka ( typu łóżeczko, pościele, podgrzewacz, zabawki)większość markowa i w b. dobrym stanie, aż do rozmiaru 86. Związku z tym nie wiem jak się odwdzięczyć, a bardzo mi na tym zależy i czuję się niezręcznie. Chciałam delikatnie zagadać, ale kuzynka nie chce słuchać o tym , mówi "daj spokój". Ja jednak chciałabym się jakoś zrewanżować, ale jak? Wiem, że pieniedzy nie w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się