Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      akcesoria

akcesoria

(8 wyników)
    • Synek idzie od wrzesnia do przedszkola i mam dylemat,czy kupowac mu rzeczy ładne kolorowe itp czy najzwyklejsze.Jak to jest w tych przedszkolach wsrod dzieci czy tez wszystko musi byc trendi czy mam nadzieje jeszcze tam to nie dotarło.Bo raczej nie chce by dziecko zostało wysmiane z powodu brzydkiej bluzy,niemodnego worka na kapcie.Prosze o rade.Jak do tej pory synek biega w zwykłych nie firmowych ciuszkach.
    • Drogie Mamy Moja corcia wkrotce bedzie miala drugie urodzinki i z tej okazji chcemy jej kupic kuchnie. Poniewaz sklada sie na nia czesc rodziny, myslimy o takiej porzadnej, duzej, z akcesoriami i roznymi "bajerami" (na zasadzie, jedna ale dobra). Czy w zwiazku z tym mozecie mi doradzic jaka kuchnia, jakiej firmy spelnia takie oczekiwania? Bede wdzieczna za kazda podpowiedz. Pozdrawiam Iwona
    • Witam! Poszukuję w miarę ładnej i "nie przegadanej" lalki dla córeczki. Nie inwestowaliśmy wcześniej w takie zabawki, gdyż nie uważam (uważałam) że jest to konieczne. Córka coraz bardziej interesuje się innymi dziećmi, a już gdy widzi książeczkę/prospekt/ulotkę z małą dzidzią to nie może wyjść z zachwytu i cały czas jest "ooo" i "ooo". Chcemy więc kupić jej lalę, ale nie bardzo interesują mnie plastikowe Barbie tylko takie "ludzkie", może i trochę materiałowo-plastikowe odpowiedniki. Macie w...
    • Kochane dziewczyny, chcialabym sie zwrocic o pomoc w nastepujacej sprawie. Otoz kilka dni temu dowiedzialam sie, iz moja dawna przyjaciolka jest w tej chwili w ciazy - termin na 20 marca. Niestety dziewczyna nie ma za ciekawej sytuacji - po kilku latach rozpadl sie jej zwiazek, wiec na dobra sprawe zostaje sama z dzieckiem, oprocz tego nie miala stalej umowy o prace wiec latwo domyslec sie jakie jest stanowisko pracodawcy:( Na pomoc rodzicow nie moze liczyc gdyz zmarli kilka lat...
    • jak w temacie.chrześnica męża do nas przyjeźdża i kompletnie nie mam pomysłu.lalka już była, ubranka też,książka z baśniami była.puzzle były...i co tu teraz zrobić?:)) poradźcie mamy proszę! pozdrawiam
    • kochane emamy garnki, patelnie, miski, łyzki i inne akcesoria kuchenne to ulubione zabawki mojego 16-miesiecznego synka. sama nie wiem, co mam sądzić o jego zainteresowaniach ? Kacper ma wiele swoich różnych zabawek - samochody, klocki, zabawki edukacyjne itp, jednak najwyzej kilka minut potrafi sie nimi bawić. rano po obudzeniu, gdy tylko go ubiore, Kacper biegnie do kuchni i wyciąga z szafki swoje skarby, czyli wlasnie garnki, patelnie itp. wszystko inne moze dla niego nie istni...
    • Jestem załamana. Wyszłam dziś na spacer z moim synkiem i niefortunnie najechałam na pineskę. Niestety, mamy wózek z pompowanymi kołami. Powietrze z koła uszło w ciągu 5 minut. Najgorsze jest to, że mój mąż musiał wyjechać i nie mam pojęcia co mam zrobić z tym kołem. Czy ktoś może też miał takiego pecha i może mi powiedzieć czy takie koło da się uratować? Wiem, że dętkę z koła rowerowego można zakleić, ale te koło jest trochę inaczej zbudowane. Nie można w nim wydzielić dętki i opo...
    • Moja coreczka zaczyna bardzo intersowac sie lalkami typu bobaski. Byc moze dlatego, ze jej przyjaciolka ma mala siostrzyczke, ktora Zuzia poprostu uwielbia. W zwiazku z tym, ze na Zuziowa siostrzyczke raczej sie poki co nie zdecydujemy, chcielibysmy na dzien dziecka sprezentowac jej laleczke. Pytanie tylko: ktora wybrac? Przyjrzalam sie ofertom sklepow i wiem juz, ze nic nie wiem. Obok tych najbardziej firmowych jest cala masa innych bobaskow. Owszem, widze, ze jedne sa ladniejsze, in...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się