akcesoria

(9 wyników)
  • Cześć :) Mam do Was ogromną prośbę.Proszę podpowiedzcie mi gdzie w Krakowie mogłabym kupić akcesoria do własnoręcznego wykonywania biżuterii.Chodzi mi o jakieś kleszczyki,zaciskacze itp.Nie znam się na tym zupełnie a chciałabym podarować mojemu uzdolnionemu artystycznie bratu właśnie taki prezent dod choinkę. pozdrawiam serdecznie Marta
  • Kochane poszukuję akcesoriów od produkcji toreb to znaczy:magnesów,rączek drewnianych.Może któraś z Was może mi pomóc. Bardzo dziękuję:)
  • Chciałabym zacząć ozdobiać sobie (i na prezenty) świece. Nie mogę jednak znaleźć w sieci odpowiedniego medium, a w jakimś z kolei e- sklepie znalazłam 3 różne... Doradzcie proszę: -co jest niezbędne, a co warto przy okazji (brokat, patynę???) -jakie/ jakiej firmy -gdzie najlepiej kupić Wiem, że można przykleić łyżeczką, ale interesuję mnie takie bardziej "profesjonalne" podejście, które wymaga dłuższej zabawy ;) Będę szalenie wdzięczna za pomoc.
  • Cześć dziewczyny, pokazałam dziś to forum mojej mamie i mama ma pytanie - szydełkuje, ale nie wie gdzie można kupić takie przezroczyste stelaże np. na bombkę. Noo, chodzi o przezroczystą bombkę, którą się później ubiera w bombkę zrobioną na szydełku. Potrzebne by jej były również takie sople przezroczyste. Kolejna rzecz, to czy gdzieś można kupić obręcz, np. drucianą, na której potem rozpina się wyszydełkowaną ozdobę. Czy możecie mi pomóc i podpowiedzieć adres sklepu - najlepie...
  • Moi Drodzy, Czy znacie może miejsce w Krakowie gdzie moglabym zaopatrzyć się j.w. - koraliki, półfabrykaty, zawieszki, łączniki itp. Może jakaś duża, dobrze zaopatrzona pasmanteria albo hurtownia? Dzięki za informacje i pozdrawiam a.
  • Gdzie się zaopatrujecie? Uzbierałam trochę grosza, bo miałam imieniny i chcę się obkupić i spróbować:) Podajcie proszę namiary :)
  • No, właśnie, jak w temacie. Na razie utknęłam w poszukiwaniu żyłki. Chodzi mi o żyłkę, która się rozciąga, jest elastyczna. Chciałam zrobić bransoletki, ale bez zapięć, a właśnie z takiej żyłki. Nie wiem, gdzie szukać, może macie jakieś namiary w W- wie na podobny sklep lub wiecie, gdzie taką żyłkę dostanę??
  • jak sie je używa? od dawna korci mnie żeby sie tym zająć, wiec najpierw chce sie wszystkiego dowiedzieć ;-) chodzi mi o coś takiego : www.opitec.pl/sk/catalog/product_info.php?cPath=19_36&products_id=290 kupuję taki szablon i... co dalej? ;-) licze na Wasza wyrozumiałość i pomoc :-)
  • Cześć Chciałabym spróbować sama robić biżuterię a konkretnie kolczyki (w ramach hobby:-). Czy nie wiecie, gdzie w Krakowie jest jakiś sklepy z koralikami lub z innymi akcesoriami potrzebnymi do wyrobu biżuterii. Może przez przypadek któraś z Was "wpadła" kiedyś na taki sklep:-)? -- Pozdrawiam maja281

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się