Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      akcesoria

akcesoria

(13 wyniki)
    • Witam :) Co byscie polecily? Mam na mysli torebki, aktowki i inne akcesoria, typu paski, buty, kosmetyczki, portfele dla Pan, zegarki, ktore nie sa bublami. Nie chodzi o logo, ale o jakosc, ktora widac golym okiem. Macie jakies propozycje? Moga byc polskie lub zagraniczne marki, takze nieskorzane. A look biurowy czy biznesowy - macie jakies pomysly?
    • Zakochałam się w ich projektach. Gdzie w sprawdzonych sklepach online dostane buty, torebki voctor&rolf?
    • (torby, buty, paski, portfele, zegarki, szaliki, skarpetki...) ma dla Was znaczenie z jakich są sklepów? kupujecie je razem z ciuchami z tej samej kolekcji np. w Zarze, Jackpocie, REserved? dajecie się "namówic" przez ekspedientkę?
    • A co z ludźmi normalnie zarabiającymi,ktorzy idąc do klubu nie moga wydać jednorazowo całej swojej pensji?????I gdzie te zdjęcia??
    • ...ktokolwiek widział ktokolwiek wie. zamarzył mi się letni kapelusz w tym stylu (na zdjęciu wersja jesień/zima): fotoforum.gazeta.pl/3,0,1816665,2,1.html czy są jakieś szanse, że znajdę taki poza pracowniami modniarek? a jeżeli nie ma, to czy ktoś się orientuje ile kosztowałoby wykonanie takiego na zamówienie?
    • to naprawdę tak się to pisze?!!! serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70585,3697419.html
    • Niebawem wybieram się w strony Mojego dziecinstwa i chcę iść na mega zakupy... Proszę o podanie miejsc, do których warto iść od razu :)
    • szukam torebki na długim pasku. dużej która pomieści teczke A4. Najlepiej z internetu. Prosze o namiary.
    • Tych naszyjnikach Są w rozsądnej cenie, a ja nie mogę sie zdecydować. Podobają mi się oba, ale do mojej sukienki na imprezę potrzebuje jeden, i oczywiscie bardzo przya mie sie wasza pomoc, szczegolnie w ograniczeniu ilosci zakupów. Sukienka jest grafitowa,dekolt łódkowy, prosty krój, ołówkowa do kolana, bardzo dobrze skrojona, bez rękawów. kupic ten wraz z kolczykami saltandpepper.pl/sklep/bizuteria-i-akcesoria,ec/bizuteria,ec/naszyjniki,ec/srebrne-9,ec/ada-art-srebro-i-miedz---kom...
    • Ma któraś z Was tę torbę fotoforum.gazeta.pl/3,0,1906076,2,1.html Jak się "sprawuje"? ;) Wytrzyma chociaż jeden sezon? Czy ona jest ze skóry? i czy jest może w wyprzedaży? Ostatnio jak widziałam to kosztowała chyba niecałe 100zł. Dzięki za inf.
    • musze kupic przed weekendem ladny bezowy (ewentualnie ecru) pasek, moze byc skorzany, moze byc zamszowy albo w ogole materialowy, wszystko jedno, pomozcie prosze bo jest mi bardzo potrzebny a nie mam czasu zeby jezdzic po wszystkich sklepach gdzie i tak pewnie dominuja cekiny, cyrkonie i zloto :/
    • Moje ukochane kozaki (beżowe, ze skóry) brzydko się przebarwiły. Właściwe to nie wygląda jakoś strasznie, bo robi wrażenie zamierzonego efektu, ale ja lubię jednolite kolory. Koleżanka mówiła mi, że można podobno kupić w sklepie obuwniczym jakąś farbę do butów w sprayu, że nawet możliwa jest całkowita zmiana koloru butów. Czy któraś z Was używała takiego specyfiku i mogłaby mi coś polecić??? Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się