akcesoria

(7 wyników)
  • www.cariboucoffee.com/asp/shop/detail.asp?c=4&p=678 www.cariboucoffee.com/asp/shop/detail.asp?c=4&p=746 Oto co dzisiaj widzialamw jednymz coffe shopow, takim bardziej trendy. Co prawda niby w tematyce ekologicznej a wszystko made in China, ech... Ale pomysl fajny, szzcegolnie an ten podgrzewacz do kubeczka. Juz takie keidus w MoMA widzialam ale cena byla zaporowa.
  • W nowym wydaniu specjalnym Burdy "Druty i oczka" znów, tak jak w b.podobnym wydaniu z zeszłego roku są pokazane akcesoria ułatwiające robótki na drutach.M.in.:naparstek do robótki kilkoma nitkami(wzory norweskie), przelicznik do próbki, mechanizmy do pomponów(to chyba w poprzednim wyd.specj.), i inne. Czy ktoś korzysta z nich? w zeszłym roku odwiedziłam kilka pasmanterii i nawet nie bardzo wiedzieli o czym mówię, ale teraz mam znajomą w Niemczech, więc może by mi kupiła. Ale czy w...
  • Panie Miłe, ja doskonale wiem że każdemu pasuje co innego i to zależy od możliwości finansowych, umiejętności, doświadczenia, projektów które robi, ale sama, jako początkująca się trochę gubię wśród tych wszystkich inoxów, cloverów, pony i prymów...Wiem że najlepiej samej wypróbować:-) Ale wszystko kosztuje, całkiem sporo jak przy każdej robótce trzeba kupić nowy rozmiar drutów i szydełka:- ) i chciałabym przed zakupem skorzystać z opinii bardziej doświadczonych robótkowiczek. Ni...
  • Gazetka po niemiecku (38) ns.sitecity.ru/fimages/i/ideabox/storage/lalbum_0311203116.p_0711175530_3490.jpg ns.sitecity.ru/fimages/i/ideabox/storage/lalbum_0311203116.p_0711175530_5612.jpg ns.sitecity.ru/fimages/i/ideabox/storage/lalbum_0311203116.p_0711175530_3801.jpg ns.sitecity.ru/fimages/i/ideabox/storage/lalbum_0311203116.p_0711175530_3054.jpg ns.sitecity.ru/fimages/i/ideabox/storage/lalbum_0311203116.p_0711175530_2185.jpg ns.sitecity.ru/fimages/i/ideabox/storage/lalbum_03...
  • Jak sięgnę pamięcią, od zawsze miałam różne "akcesoria" do robótek w wersji dla małych dziewczynek.Pamiętam: wartsztat tkacki, taką igłę którą wbijało się w płótno i wyciągało (z nawleczoną włóczką) i powstawało takie niby - futerko, pamiętam też takie zestawy-wykroje np. poduszek do igieł, które trzeba było uszyć, a potem wyhaftować dołączonymi nićmi, i różne inne. Ponieważ moja 7-letnia bratanica wykazuje duże zainteresowanie robótkami, ma już za sobą obrazek krzyzykami-chciałam j...
  • Przepraszam,że zupełnie nie na temat,ale mam nadzieją,że mi wybaczycie.Chodzi mi o sklep z akcesoriami fryzjerskimi.Czy taki w Rzeszowie jest i gdzie. Z góry dziękuję.
  • Mam kilogram włóczki - kolor taki jasna śliwka/fioletowy róż. Ładny... Robiłam spódnicę, prawie skonczyłam - ale nie podoba mi się. Czyli do sprucia. No i nadal zostataje problem w postaci kilograma włóczki. Oczywiście pomysłów brak zupełnie :( Nie jest to tak do końca "mój" kolor, czyli odpada tunika, płaszcz. Musi to być rzecz, którą da się przełamać innym ciuchem. Ale naprawdę nie wiem co... Czy możecie mi podpowiedzieć co mam zrobić z tej włóczki...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się