aniecha 12.05.07, 20:01 Witam mam pytanie czy ktoś będąc na Korfu płynął statkiem do Albani np do Sarandy? Niedługo będe lecieć na Korfu i tak sobie pomyślalam że warto by bylo zwiedzić ten kraj, tym bardziej ze jest on tak blisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greeks Re: Z Korfu do Albani 13.05.07, 11:42 Troche juz kiedyś skrobalem na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=50210613&a=50276353 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loja Re: Z Korfu do Albani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:26 Przeczytałam Twój "opis" wycieczki do Albanii,bo również mnie zainteresował.W jakim języku "prowadzony" był wyjazd??Bardzo proszę o odpowiedź,przepraszając równocześnie osobę pytającą za "podpięcie" się pod Jej post....Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loja Re: Z Korfu do Albani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:05 Dziękuję-miłego wieczoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniecha Re: Z Korfu do Albani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:33 Dzieki za odpowiedz. Forum nie do końca przeczytałam i dlatego tego wątka nie znalazłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =pk= Re: Z Korfu do Albani IP: *.aster.pl 17.05.07, 00:52 Dodam jeszcze, że z Kerkyry kursuje do Sarandy mały prom samochodowy. Dwa razy dziennie. O 8.00 i 16.00. Prom naprawdę jest mały, zabiera kilka pojazdów i pływa tylko przy odpowiednim stanie morza. Linię obsługuje biuro Orion, które mieści się w Kerkyrze prawie naprzeciwko zabudowań kapitanatu portu. Planując wyjazd z Korfu do Albanii własnym samochodem warto rozważyć tę możliwość, gdyż zaoszczędza się w ten sposób mnóstwo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Z Korfu do Albani IP: *.autocom.pl 14.06.07, 11:17 Planuje we wrześniu przejechać z Czarnogóry przez Albanię na Korfu.Mam pytanie czy wiecie w jakich godzinach odpływają promy smochodowe z Sarande na Korfu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś