Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      all inclusive

all inclusive

(8 wyników)
    • interesuje mnie różnica tej opcji z innymi krajami. o co chodzi czy jest gorsze jedzenie lub mniej? jadę z dziećmi i nie chcę się rozczarować pozdrawiam
    • Witam serdecznie!! Bardzo proszę "forumowiczów" o opinie na temat wypoczynku w hotelach w Bułgarii z opcją all inclusive. Chodzi mi o to, iż wiele hoteli posiada taką usługę, jednak każdy z nich wywiązuje się z realizacją w różny sposób, a często w ten niekorzystny dla turysty. Napiszcie czy mieliście takie doświadczenia, te na minus i oczywiście te pozytywne. Pozdrawiam gorąco.
    • Wykupiliśmy wczasy z sun&fun do Emiratów na 10 czerwca. Dzisiaj przyszło zawiadomienie, że w związku z brakiem chętnych odwołuja imprezę i zwracają koszty. Czy ma ktoś jakies propozycje zastępcze? Termin wylotu ok. 10 czerwca. 14 dni w all inclusive dla 2 osób dorosłych oraz dzieci 5,5 roku oraz 9 miesięcy. Prosze o ofertki tutaj albo na maila jaca24@onet.pl Budżet do 10 tysięcy.
    • Ile wziąć pieniędzy do Złotych Piasków, przy założeniu, że jedziemy w dwójkę? Mamy wykupione wczasy all inclusive. Jedziemy na 7 dni. Lepiej zabrać ze sobą euro czy lewy?
    • Witam, zamierzam w tym roku spedzic urlop w Bulgarii i obecnie wybieram miedzy 2 hotelami w Złotych Piaskach, tj. pomiedzy Golden Beach oraz Kristal. Czy ktos kto byl w jednym badz drugim moze mi co nie co o nich opowiedziec? Oba sa 4 gwiazdkowe, w obu wybiore opcje all-inclusive. Z gory dziekuje!
    • witam w tym roku po raz drugi wybieram sie do bulgarii wykupilem wczasy z biura gama skierniewica w zwiazku z tym ze sporo tu ludzi ktorzy znaja bulgarie na wylot mam kilka pytan 1) szukalem sporo na temat samego hotelu ale wlasciwie poza kilkoma opiniami nic nie znalazlem, czy ktos byl i moze mi zdac relacje jakie warunki panuja w owym hotelu? 2) wykupilem opcje all inclusive (do dzis sie zastanawiam czy slusznie) w zwiazku z tym mam pytanie jakie alkohole serwuje sie w bulgarii i czy ...
    • Szukam i nie mogę znaleźć hotelu,w którym jest wszystko:)all inclusive,apartament 2-pokojowy,animacje i opiekunka do dzieci,baseny i zjeżdżalnie.Dzieci od 2,3,4,i 7lat.Czystość i obsługa na wysokim poziomie.
    • Witam, mam serdeczną prośbę do kogokolwiek kto był w tym hotelu Golden Beach 4-gwiazdkowy zwany też czasem Golden Beach Park Hotel ale to ten samo hotel. Zostawiłem tam w czasie swojego pobytu 2 bluzy w szafie i musze je odzyskać. Mail który znalazłem na necie nie działa. Moze ktoś z Was zapisał sobie przy okazji nr tel lub adres dokładny lub cokolwiek co ułatwiłoby mi kontakt z hotelem. Bardzo proszę o pomoc Jako wyraz wdzięczności mogę opisać dokładnie najlepszą trasę samochodową do ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się