Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      all inclusive

all inclusive

(4 wyniki)
    • Cześć! W sobotę lecę na costa del maresme do pineda de mar. Co polecacie zobaczyć?? Na pewno Barcelona :) P.S. Czym, jak i za ile najlepiej tam się dostać? Ponieważ w hotelu mamy opcję all inclusive, nie nastawiamy się na nie wiadomo jakie zwiedzanie. Jedynie Barcelonie chcemy poświęcić więcej czasu :) A tak poza tym gdzie polecacie się udać np. między obiadem a kolacją czyli tak w godzinach 14:00 - 20:00 a więc na parę godzin?? Ewentualnie między śniadaniem a obiadem czyli pomiędzy 8:30 a ...
    • podpowiedzcie proszę aby nie palnąć gafy:-) pierwszy raz jadę z opcją all inclusive. zawsze było to HP więc siłą rzeczy dokupowało się napoje a później płacąc za rachunek zostawialiśmy jakiś grosz. sprzątającym również coś na łóżku. jednak teraz się zastanawiam jak się zachować. będzie bar przy basenie, grill i na pewno z obsługą czy za każdym zamówieniem należy coś dać? z tego co wyczytałam jest autobus free na plażę - zostawić coś kierowcy? a za transfer? z góry dziękuję:-)
    • Poprzednio trochę się zdenerwowałam, kiedy niespodziewanie znikł z oferty "mój" lipcowy termin wylotu na Teneryfę. Wszystko się wyjaśniło - biuro zmienia linie lotnicze latające na Wyspy Kanaryjskie, więc i terminy się trochę przesunęły. Dostałam nowy termin, nowe papiery, wszystko OK. A dzisiaj co ja widzę? W ofercie Eccoholiday nie ma już w ogóle "mojego" hotelu "Punta del Rey"! Kiedy pogrzebałam trochę głębiej na ich stronie internetowej, znalazłam go, owszem, a przy nim napis ...
    • Wybieramy się w 2 do hotelu *** w Magaluf-Palmanova z wyżywieniem Allinclusive w określonych godzinach, na 14 dni. Czy wystarczy nam 600 E na dwie osoby? Prócz leniuchowania na plaży hotelowej i morskiej (parasol planujemy kupić w Mercardonie, gdyż słyszałem że nie będziemy wyglądać jak biedni Polacy - może ktoś ma inne zdanie - proszę o opinie) planujemy zahaczyć choć raz dyskotekę, zwiedzić Majorkę samochodem. Z góry dziękujemy za wszelkie opinie. Ile mogą kosztować napoje do obiadu/k...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się