Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      all inclusive

all inclusive

(26 wyników)
    • Witam. Doba hotelowa kończy się o 12. Na lotnisko wyjeżdżamy ok 14. Pani z biura w dość niejasny sposób zapewniła, że do tej pory możemy korzystać z infrastruktury hotelu oraz pakietu all inclusive (choć na to drugie nie daje gwarancji). Zapytuję więc tych, którzy byli w podobnej sytuacji - jak to jest w rzeczywistości. Czy po zdaniu pokoju nadal mogę korzystać np. z restauracji, basenu itp. ? Bardzo proszę o podzielenie się doświadczeniami.
    • Cześć czy ktos sie moze orientuje czy w hotelu mozna dokupić all inclusive przy wykupionej wersji HB??I ile to kosztuje??
    • mam pytanie co w folderach oznacza opcja all inclusive?? nie chodzi o zarelko tylko o alkohol w folderach jest opis: lokalne napoje alkoholowe co wchodzi w ich sklad?? podajcie namiary na hotelik:):)
    • witam po raz pierwszy wybieram się na zorganizowane wakacje i mam dylemat - gdzie sprawdzić co dokłądnie jest w all inclusive w moim hotelu. W jednym z folderów napisano że codziennie w pokojowym barku 2 butelki wody ale co to znaczy - 2 na osobę czy na pokój, 2 po 0,25l czy 2 po 2l? albo że nie wchodzą wszystkie alkohole to skąd mam wiedzieć które wchodzą? czy w ramach all mogę np. wziąć drinka czy owoce do pokoju czy knsumpcja tylko w restauracji? może poradzicie gdzie znaleźć ...
    • Witam CZy opłaca sie kupować opcje all inclusive w cenie 400/os??? na 2 tygodnie biorąc pod uwage ze hotel jest o 1 km od plaży i wydaje mie sie ze to na niej bede spedzal czas - tego(plaży) nie jestem pewien bo pierwszy raz jade wiec nie za bardzo wiem jak to z tym bywaniem na plazy bywa... Pozdrawiam
    • hej wybieram sie z chlopakiem we wrzesniu do turcji,zastanawiamy sie czy warto zainwestowac w opcje all inclusive??nie chcielibysmy stracic za duzo kasy chodzac po knajpach,ale tez all inclus.to do datkowy koszt. czy w porownaniu z opcja sniadania i obiadokolacje all incl.rzeczywiscie jest wart grzechu??
    • Witam,czytam posty niektórych o danych hotelach i aż oczom niewierze,kucharz WYDZIELA jedzenie?byłam w tamtym roku na Krecie w niedużym hoteliku(ok 85)pokoi i jedzenie było na zasadzie stołu szwedzkiego,potraw bo ja wiem ,np na kolacje czy obiad ok 12 plus desery,lody picie wszelkiego rodzaju.Z alkoh.wiadomo mocno rozcieńczony,ale to podobno jedyny sposób na polaków :-) do stołów podchodziło się i samodzielnie nakładało tyle jedzenia ile kto chciał.Formuła all sie jak najbardzie...
    • Na czym polega all inc. nigdy nie byłam w takim hotelu a jaedynie gdzie były śniadania i obiadokolacje. Proszę o info. Dziękuję
    • Wybieram się do tego hotelu 30 sierpnia i mam takie pytanie czy faktycznie all inclusive jest 24h/dobę?Po drugie gdzie w Icmeler mozna zjeść dobry kebab (mile widziana baranina)i ogólnie jaką knajpkę polecacie:)
    • witam. ile pieniędzy tzw. "kieszonkowego" będzie mi potrzebne na 14 dni w Turcji? jaka waluta $ cz raczej €? Jadę pierwszy raz więc nie mam porównania. Chciał bym dobrze poimprezować i po zwiedzać. dynamicznie spędzić te 2 tygodnie. Proszę o podpowiedz ile pieniędzy zabrać? Pozdrawiam. PAWELEC.
    • Jak wyglada opcja All inclusive w Turcji? Sa tam też alkohole czy nie za bardzo?? <Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe>
    • jak myslicie ile trzeba wziasc kasy przy wykupionych wczasach all inclusive na 2 osoby -oczywiscie uzywajac prawie wszystkiego [ sporty wodne ,jakies wycieczki , itp ]
    • Wrocilismy 28.06 z Hotelu Mar w Turgutreis. Bylo wspaniale. Hotel naprawde piekny, wszystko zadbane i bardzo czyste. Obsluga w hotelu bardzo mila, zawsze mozna bylo sie zwrocic do nich o pomoc. Jedzenie bylo bardzo dobre. Bylismy z opcja all inclusive, wiec bylo 4 razy dziennie + drinki i napoje za darmo. Hotel ma bardzo piekny, nieduzy basen a dodokola niego stoja lezaki ( uwaga nie zadne biale pasukdne plastiki) oraz materace i poduchy do lezenia - bardzo wygodna a zarazem dodoa...
    • i inne tego typu rzeczy o ktorych pisza bywalcy pakietow all inclusive. pytam, bo nie mam zielonego pojecia, poniewaz nigdy nie jezdze na wakacje all inclusive-moze trace cos niesamowicie przyjemnego, wartosciowego...? ;)
    • mam pytanie w imieniu mojej drugiej polowki....jakie zazwyczaj drinki (alkoholowe) sa przewidziane dla kobiet w ofertach tureckich hoteli pakiet all inclusive? bo piwka ona nie lubi wiec jest ciekawa czy cos innego dostanie w tym pakiecie
    • Lody(9)

czy lody w pełnej opcji dla dzieci są w hotelach serwowane??
    • prosze o opinie o jetttouristic z hotelu santana.Podobno niedawno zostalł przebudowany.Ceny maja dość korzystne a niewiem czego można sie tam spodziewac ponieważ rózne są opinie.Interesuje mnie oferta all inclusive ,jak to wygląda na miejscu.
    • Witajcie ! Szuakm opini o hotelu Orient Palace ***** w Alanii. Interesuje mnie głównie plaża w tym rejonie, wyzywienie all inclusive i inne cenne uwagi. Pozdrawiam
    • Poszukuję hotelu w Bodrum ( lub okolicach ) - 4-5 gwiazdek, all inclusive, ale koniecznie w jakiejś "rozrywkowej " okolicy - tzn. żeby wieczorem można było gdzieś wyjść "na piwo" - piechotą lub kilka minut busikiem ( całodobowym ). Jakie hotele polecacie i z jakie biuro ma je w swojej ofercie ?
    • Czy moze mi ktos wytlumaczyc, jaki jest sens brania opcji all inclusive przy wyjezdzie do kraju, ktory oferuje jedna z najsmaczniejszych i najbardziej zroznicowanych kuchni swiata, obfitujac przy tym w atrakcje, ktorych NIE MOZNA doswiadczyc siedzac w hotelu i pilnujac wszystkich posilkow ("dania tureckie" w hotelu???)? Jaki jest sens jechac TAM i uwiazywac sie do hotelowej kuchni, barku i basenu? ech...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się