Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      all inclusive

all inclusive

(8 wyników)
    • Jesli tak to opowiedzcie jak jest i co oprocz plazy mozna tam robic. pzdr. :)
    • Hej Laduje tym razem w Cayo Coco, jedna noc w hotelu i musze sie dostac do Moron lub Ciego de Avila na autobus viazul- jak najszybciej, najlepiej, jakie koszty? :) Pomijam opcje wypozyczenia auta, bo prawko mam jeszcze na papierze, w Polsce nie jest mi potrzebne, wiec lezy spokojnie w szufladzie.
    • Witam czy ktoś był w hotelu Melia Varadero? Jak oceniacie ten hotel.
    • W drugiej połowie września wybieram się na Dominikanę, dokładnie Punta Cana, hotel Riu Bambu, przeczytałam chyba wszystkie możliwe wątki na różnych forach, ale nigdzie nie znalazłam tematu dotyczącego ile powinnam wziąć pieniedzy (jade na 1 tydz.) Tylko błagam nie piszcie, że tylko tyle ile mam zamiar wydać, bo właśnie tego nie wiem. Może powinnam zaznaczyć, że planuje wycieczkę fakultatywną dla dwóch osób, no i wakacje są all inclusive. Rozumiem, że zabieram ze sobą dolary, a na ...
    • Chciałabym wiedzieć jak tam jest? Czy warto jechać? Jakie są ceny w sklepach, knajpach itp.... Czy można tam coś zwiedzać, czy raczej wczasy polegają na leżeniu na plaży? Czy jest może gdzieś forum poświęcone Dominikanie? Dziękuję za odpowiedź.
    • W koncu stycznia chcemy wybrac sie na Dominikane. Juz wim,ze termin jest dobrze wybrany,ale ... - Juan Dolido (Punta Cana) czy Luperon - czy zrobie duzy blad wybierajac hotel 3* -czy w wersji all incluziv faktycznie jest zawarte cale jedzonki i picie dostepne w hotelu? Co z zajeciami dodatkowymi-fitnes, areobic, tenis itp. zawarte sa w folderze,ale czy faktycznie beda dostepne? - jak na dzien dzisiejszy wyglada sprawa wizy dla Polakow? - co z laptopem-mozna zabrac ze soba? - czy p...
    • Jedziemy z biurem na 2 tyg all inclusive. Planujemy wycieczkę 2 dni nad wodospad (Orinoko, Angel itd.) - podobno ok. 300 dol za osobę, a także wycieczkę autobusem lub taksówką do stolicy Margarity i zwiedzanie muzeum, parku narodowego. Czy 800 dolarów wystarczy na dwie osoby?
    • dodam, iż ma to być podróż poślubna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się