all inclusive

(6 wyników)
  • Szukaliśmy oferty all inclusive na Chorwacji ale w żadnym biurze się z tym nie spotkaliśmy... źle szukamy czy tam tego po prostu nie praktykują??
  • byliśmy z maluchami w chorwacji z własnym wyzywieniem było cudnie!!! w tym roku powrót , z tym że chacialabym juz nie stac przy garach tylko spocząć w hotelu all inclusive np na tydzien. kto był i cena nie powaliła z nóg.
  • Jak w tytule.może ktoś może polecić konkretne biuro, wycieczke itp w formie AI.Będe wdzieczna pozdrawiam Martyna
  • wiem co to znaczy ale jade tak do hotelu po raz pierwszy i dlatego pyrtam: czy bede miaBa jaki[ identyfikator, czy opask na reke, skad kto[ bedzie wiedzial, ze ja to ja? a dzieciaki?itd, no to jak ktos moglby mi powiedziec jak trzeba sie zachowywac to niech sie odezwie!!
  • Witam Was serdecznie. Postaram się streszczać. Chcielibyśmy w tym roku pojechać po raz pierwszy na urlop nie na "zachód". Padło na Chorwację. Wybieramy się w 3-4 osoby, młodych mężczyzn, samolotem, na początku sierpnia. Chcemy odpocząć, więcej plażować i bawić się wieczorami, niż zwiedzać czy poznawać kulturę. Na to przyjdzie czas podczas wypadów "rodzinnych". Plaża, imprezy, młode towarzystwo, bez ścisku i płaczących dzieci. Totalny luz, z dala od problemów. Gdzie taki raj znal...
  • Wakacje w Chorwacji lipiec czy sierpień, jak znaleźć fajne zakwaterowanie najlepiej all inclusive. Czy jechać w ciemno i zawsze cos się znajdzie czy szukać w biurze podróży??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się