Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      all inclusive

all inclusive

(19 wyników)
    • Witam, chialbym sie dowiedziec jak wyglada all inclusive w le prince, tzn o ktorej sa posilki, czy w cenie jest piwo lezaki itp. Pozdrawiam.
    • Tunezja za 748 PLN/os 7 dni z all inclusive wylot 11 marca z Warszawy hotele**** i To się nazywa Last Minute!
    • Doradzcie mi czy warto wybrac hotel z opcja all inclusive, czy nie?czy jest dobre to serwowane jedzenie? chcialabym leciec na tydzien w sierpniu do Tunezji. Rok temu bylam na Krecie i mialam wyzywienie Hb i powiem szczerze, ze duzo kasy stracilam na jedzenie w tawernach.pozdrawiam wszystkich forumowiczow
    • co wybrac jaka opcje sniadania i obiadokolacja czy pełen pakiet??????? dziei i pozdr.
    • witam, we wrześniu planuję wyjazd na tydzień do Tunezji i mam pytanie ile pieniędzy powinnam zabrać ze sobą jeśli z biura podróży mam opłacony przelot, hotel i wyżywienie w wersji all + inne dodatkowe opcje, dodam, że nie planuję jakiś częstych wycieczek może jedna, jadę tam w celu wypoczynku głownie na plaży, jakieś wypady wieczorem. napiszcie co sądzicie, bo czytam różne wypowiedzi i zdania są podzielone, a niektóre wręcz mnie przerażają.
    • Nie byłem w Tunezji. Nie potrzebuje dużo. Ładną plaże, ciepłe morze, i może nie zadupie. Nie potrzebuje gwiazdek, ani all inclusive. Poradzcie mi jak za naprawde niewielkie pieniądze rozsądnie spędzić tydzień w Tynezji
    • Witam, czy ktoś się orientuje co najbardziej się opłaca? Według mnie dwa posiłki to za mało a nie chce dopłacać na wakacjach do jedzenia. Natomiast hotele, które mnie interesują nie mają opcji FB a taka najbardziej by mi odpowiadała. 3 posiłki dziennie to w sam raz :) Nie chce stracić na wykupieniu wczasów, więc proszę o rady osoby, które były już w Tunezji i mogą mi pomóc. Jaka jest różnica w cenach wakacji z wyżywieniem HB, FB bądź all inclusive? Na jednej ze stron wycz...
    • przystępną kaskę?
    • czy trzeba zabrac dodatkowa kase?
    • oplaca sie ? :D
    • Witam ,lecę w sierpniu do hotelu Orient palace w Sousse czy mógłby ktoś coś o nim powiedzieć kto spędził tam swoje wakacje? Pozdrawiam :)
    • cześć Mam na imię Ania lecę z moim chłopakiem do Tunzji od 1 wrzesnia , będziemy miszkać w hotelu el Bousten, wylatujemy z Wrocławia przeczytałam strasznie opinie o tym hotelu może ktoś mnie pocieszy bo sie załamie,może ktoś też leci 1 września z Wrocławia Pozdrawiam
    • chcialabym razem z mezem wybrac sie na wycieczke do Tunezji jednak przed tym chcielibysmy dowiedziec sie do jakiego hotelu warto pojechc ( oczywiscie z opcja all incusive).Jaka miejscowosc warto wybrac??? prosze o ciekawe podpowiedzi!!!
    • Witam. W październiku mam zamiar wybrać sie do Tunezji. Jadę tam pierwszy raz i moje pojęcie o tym kraju jest bardzo małe. Jaki hotel możecie polecić i w którym z miast. Nie zależy mi na super luksusach, wystarczy ze bedzie "znośnie".
    • Bardzo proszę o wszelkie info, zwłaszcza jeśli ktoś brał z All Inclusive i był tam z Neckermannem. Dzięki z góry! :-)
    • Witam serdecznie, nigdy jeszcze nie byliśmy na zorganizowanej wycieczce, a bardzo marzy nam się Tunezja... Myśleliśmy, że mając 5 000 pln (a jest nas 2 + roczne dziecko) nie damy rady niczego kupić, ale słyszałm ostatnio, że znajomi lecą do Tunezji za około 3 500 pln !! za dwoje (do *** hotelu!!!!). Proszę, jeśli macie jakieś doświadczenia w cenach i kupowaniu takich wycieczek, będę bardzo wdzięczna za radę. (Wybieramy się pod koniec czerwca, a też nie chcemy mniejszego komfortu niż *** i...
    • Byliśmy w Hotelu Almaz - przepięknie, super atmosfera, ze łzami w oczach odjeżdżaliśmy...było cudownie!!! Piszcie co chcecie wiedzieć dorval@interia.pl
    • Proszę o kilka hoteli sprawdzonych i godnych polecenia. Jeszcze mogę sobie pozmieniac bo mam wylot na 26maja. Mam 2 córki(3 i 8 lat) i Żonę :) Mogę lecieć na 2 tyg do alyssa lub na tydzien do lepszego hotelu. Nie mamy zbyt dużych wymagań, ale chcemy mieć czysto w pokoju i nie mamy zamiaru "walczyć o jedzenie" - co jak wynika z niekórych opini jest możliwe w 3* hotelach. Z góry wszystkim dziękujemy za info Aaa i jeszcze jedno - czy warto z takimi dziećmi się wybiuerać na saharę Tom...
    • Wybieram sie tam z rodziną (ja z zona i 2ma corkami)Czy jest to hotel z ktorego bedziemy zadowoleni? Jesli ktos tam byl to bede wdzieczny za jakies info. Wstepnie mamy termin na 26.05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się