Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      alternatywna

alternatywna

(5 wyników)
    • Nooo :) Martini doczekałaś sie w końcu tego o czym już chciałam Ci pisać. Często uzywasz słowa "oszołomsto ezoteryczne" w zdaniach gdy mowa o skierowaniu osoby potrzebującej np. jeśli chodzi o moją dziedzinę - pomocy homeopatycznej. Z całym sumieniem Ci to wybaczam, ponieważ uważam że naprawdę masz rację że nalezy uważać do kogo idziemy po poradę ale też będę BARDZO BRONIĆ wiele osob które chcą uczyć się i dzielić się swoją wiedzą z osobami potrzebującymi i robic to co najważn...
    • leczenie wodorowęglanem sodu witamina b17 mms
    • Jak zostać specjalistą od medycyny holistycznej? Bez odpowiedniego przygotowania medycznego nie można się raczej określać specjalistą dlatego chciałam poznać Wasze zdanie i opinie i rady. Może ktoś z Was wie, jaką drogą pójść żeby tego dokonać?
    • z Katowic. Czy ktos słyszał? Leczą metodą falowego rezonansu wegetatywnego i epd wg dr Voll'a. Bardzo proszę o opinię, znajomi byli i są zachwyceni. Ja mam chorą córcię i nie wiem czy warto sie tam wybrać. Proszę o doradzenie. pozdrawiam
    • Witajcie Czy ktoś wie, gdzie w Polsce można zrobić analizę pierwiastkową włosa. Chciałabym też wiedzieć, czy dieta zastosowana zgodnie z wynikami takiej analizy rzeczywiście daje dobre rezultaty? Pozdrowienia Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się