Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      amsterdam

amsterdam

(5 wyników)
    • Lece do NY pod koniec kwietnia, mam przesiadke w Amsterdamie i musze czekac ponad 4 h. Jak ciekawie mozna spędzic ten czas, czy można wyjść i przejsc sie po Amsterdamie? Proszę o radę Magda
    • Hej, na pewno ktos z forumowiczow doswiadczyl podrozy do usa liniami KLM z Warszawy z przesiadka w Amsterdamie. Moja siostra (maloletnia, niedoswiadczona podrozniczka tzn. pierwszy raz samolotem) bedzie w sierpniu leciec tak do Chicago. Jezeli moglibyscie mi opisac jak wyglada przesiadka w Amsterdamie, czy bardzo skomplikowane, ile czasu zabiera i moze (jezeli ktos na tyle pamieta) ogolnie jak przebiega (tzn. jakies autobusiki, kolejki, czy tylko przejscia na inny terminal?), bede...
    • Czesc, pytanie do ludzi latajacych czesto do USA. Zakupilam wlasnie bilet do chicago via Amsterdam. Na schipholu mam 1h 15min na przesiadke (teoretyczny czas miedzy wyladowaniem i wystartowaniem samolotu). Jak myslicie, zdarze? juz kiedys lecialam do USA ale bylo to lata temu i nie pamietam jak wygladal transfer. Czy jest dodatkowy security check, jakies dodatkowe kolejki? czy tylko trzeba sie przemiesciac do odpowiedniej bramki jak przy lotach europejskich? dziekuje z gory za o...
    • leci jakas fajna jagoda??
    • Witam! Lece 15.05 do Hartford, ale chcialabym np. 2-3 dni spedzic w NY i troche pozwiedzac. Potrzebuje pomocy co do noclegu i w ogole roznych porad ;-) Dodam, ze to moj pierwszy wyjazd do USA. Dzieki z gory za wszekie wskazowki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się