amsterdam

(4 wyniki)
  • Witam serdecznie, Plan mam taki: We wtorek noworoczny rano, zabieram meza, z kacem lub bez, na Okecie i wsiadamy do samolotu KLM - destynacja Amsterdam. Bilety wczoraj kupilam ( 624 PLN od osoby). Bedziemy tam do niedzieli. Hotel tez zarezerwowalam na Kattengat. W Amsterdamie bylam dwa razy tylko na lotnisku. Bedzie wiec to dla nas pierwszy aktywny kontakt z miastem. Ogolne atrakcje przewodnikowe znam i przed wylotem jeszcze wiedze poglebie. Byc moze ktos z czytajacych zna dobrze...
  • Zamierzam wracać z Amsterdamu do Warszawy 23.12.2004. Najchętniej jakąś tania linią. Co polecacie?
  • Proszę o jakieś informacje na temat tanich noclegów (tzn. na kieszeń normalnego studenta), mogą być pola namiotowe; oraz coś o taniej podróży (wyłączając stop). Pozdrówki.
  • Nie wiem czy to jakas regula czy po prostu mialam pecha.W zeszly piatek lecialam SKY do Amsterdamu.Wylot z 1-godzinnym opoznieniem.Zaloga na pokladzie przeprosila,jako wytlumaczenie:duzy ruch nad europa.OK,kazdym liniom moze sie zdazyc,nawet tym z renoma.Powrot w niedziele.Wylot z Amsterdamu 15.10.jestem na lotnisku i co?opoznienie.wylot o 16.ok.pozniej jest to 16.30.o 16.30 nic sie nie dzieje.o godz 17 przylecial dopiero samolot ktory mal by w amsterdamie o 14.35.wiec nastepne 40...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się