Forum Na emigracji Kobieca Polonia
ZMIEŃ
      amsterdam

amsterdam

(3 wyniki)
    • Chcemy sie wybrac w podroz do ameryki i nie wiem jak dlugo trwa taki los czy macie jakies informacje na ten temat? A moze ktos z was lecial i wie?
    • "Good girls go to heaven, Bad girls go to Amsterdam" Wlasniespojrzalam na bluzeczke z takowym napisem, ktora nabylam droga "kupna- sprzedazy" w Amsterdamie wlasnie, dnia jakze ciekawego i wczorajszego;-) Wykorzystujac lewisowy dzien wolny dalismy sie namowic przez znajomych i spontanicznie lecz jak najbardziej kontrolowanie wybralismy sie na szalona eskapade do miasta Heinekenem plynacego;-) Spedzilismy okolo 6 godzin w pociagach (wta i wtamta;-), poszwedalismy sie nad kanalami, poz...
    • W postanowieniach noworocznych wpisalam "Kanaly". Melduje poslusznie partyjnemu gronu ze zadanie zostalo wykonane! Jestem w Maastricht, zrobilam juz zdjecie domom stojacym nad kanalami (doslownie, dom stoi lub jest czyms w rodzaju mostu nad kanalem). Podoba mi sie tutaj niesamowicie, a najbardziej to ze WSZYSTKIE domy sa wykonane z CEGIEL! Co za ulga dla moich oczu, i dla mozgu zmeczonego ciaglym odbieraniem sygnau o budkach z drewna (jedna taka budka ma zostac moim domem, nie mo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się