Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      apartamenty

apartamenty

(6 wyników)
    • Witam, Szukam domku w II połowie lipca dla 6 osób z dostępem do jeziora na Mazurach bądź Kaszubach. Koniecznie chciałbym, żeby były dobre warunki do wędkowania. Może to być też ośrodek wypoczynkowy. Interesuje mnie przyzwoity standard - łazienka, aneks kuchenny itd. Czytam inne wątki, ale jeżeli ktoś ma informacje bądź domek/apartament w tym terminie, proszę o informację. Można odpowiadać w tym wątku. Dzięki!
    • dla 3 osób dorosłych i 2 dzieci oraz psa-goldena. Miejscowość-bez znaczenia. Oczekiwania odnośnie apartamentu: 2 pokoje lub 3, z aneksem kuchennym!!!, łazienką, taras lub balkon. Chętnie z wyżywieniem lub obiadem. gg: 6337075 e-mail: dorkas@vp.pl Konieczność wystawienia faktury!
    • Witam Poszukuję domku lub apartamentu koniecznie z aneksem kuchennym dla 2 osób + 4 letnie dziecko blisko jeziora, lasu w spokojnej okolicy z dala od gwaru i tłumu, na przełomie lipca i sierpnia. Pozdrawiam
    • Dzień Dobry Szukam pensjonatu, domu wczasowego, ew. domku (apartamentu) na Warmii lub Mazurach dla 2 os. dorosłe i 2 dzieci (3 i 8 lat), najlepiej z wyżywieniem (śniadanie i obiadokolacja), blisko czystego jeziorka. Interesują mnie w miarę przystępne ceny. Ewa
    • Wyjeżdżam na kilka dni w czerwcu z rodziną do Mikołajek. Poproszę o pomoc w wybraniu hotelu/pensjonatu. Cena przystępna ale bez przesady. Z góry dziekuję.
    • niedużego pensjonatu, ośrodka (jakiś mały apartament lub domek) na I-szą połowę lipca nad jeziorem z łódką, ewentualnie tez rowerami (nie chodzi o rowery wodne). p.s.: nie chodzi mi o duże miejscowości wypoczynkowe; dla dwojga osób. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się