Forum Turystyka Europa Wyspy Kanaryjskie
ZMIEŃ
      apartamenty

apartamenty

(18 wyników)
    • Witam , Pytanie, może dziwne, ale ciekawe :) Zakładam, że niedługo z Pl będzie można dolecieć np. na Gran Canarię za ok. 100-300 zł w 1 stronę, a nawet dziś można w tej cenie dolecieć via Berlin, Londyn itp. Czy Państwo by skłonili się wynająć apartament od "polaka" czyli transakcja pewna poprzez "rodaka", do tego wszystko w standardowej cenie, dobre wyposażenie, może nawet polska TV itp. Co Wy na to ?
    • gdzie mogę znaleźć apartament na w. kanaryjskich? Szukam jakiegoś dobrego serwisu
    • Witam,mam pytanie do bywalców Teneryfy czy znacie jakieś strony z ogłoszeniami na sprzedaż apartamentów na własność ?,jakie są miesięczne koszty utrzymania takiego komunalnego apartamentu?,może znacie sprawdzonych pośredników ,którzy mają w ofercie sprzedaż apartamentów na własność ? Dodam jescze że nie interesuje mnie wykup apartamentu na 2 tygodnie i to też jest nazywane że na własność.
    • wybieramy sie z mezem na Teneryfe z nekermanem 25 pazdziernika, wwybralismy wlasnie te apartamenty, prosze o opinie jesli ktos byl!!
    • Czy moze ktos juz spedzal wakacje w tym miejscu? Polecilibyscie zatrzymanie sie tam? Jakie sa Wasze opinie? Chce tam poleciec w lipcu, waham sie tez czy wykupic wyzywienie czy nie. Z gory dziekuje za informacje!
    • witam, wybieram sie na wczasy do Hotelu Oasis Papagayo - zastanawiam się czy wybrac opcje HB czy All? Jade z dwojka dzieci 9 i 1,5 roku - czy mozna ze sniadania zrobic jakas kanapke dziecku czy nie mozna nic "wynosic" ze sniadania ;). Ile kosztuje obiad poza hotelem, czy w opcji HB napoje do obiadokolacji sa platne? ile trzeba wydac w hotelu na napoje czy na lody?. Co przemawia za opcja HB (poza cena oczywiscie). Jesli chodzi o posilki dla 1,5 rocznego dziecka - czy jest jakis d...
    • poszkuję apartamentu na GC na spokojny odpoczynek z rodzin a w listopadzie
    • czy to duzo za rodzine 2+2+niemowlak na lipiec/sierpien. 2 tyg bez wyzywienia. All inclusiv nas nie interesuje bo chcemy jadac na miescie. Hotel bardzo dobry w puerto rico. 2 hotel w tripadvisor.
    • Moze doradzicie mi gdzie w ktorej czesci wyspy Gran Canaria najlepiej sie zatrzymac. Bedziemy leciec z dzieckiem 2 letnim, chodzi mi o bliskosc do plazy piasczystej oraz promenady na spacery. Myslalam o Playa Ingles lub Maspalomas. czy na poludniu wyspy sa silne wiatry? bardzo dziekuje za porady.
    • Nie stac mnie na biuro podrózy. obliczyłem ,ze organizując wyjazd sam - przelot tanimi liniami zaoszczedze nawet okolo 50 % - oczywiscie wynajmując apartamenty bez posrednikow bezpośrednio w necie . jezeli ktos mogłby mi udzielic informacji jak ze sklepami na wyspach - czy sa hipermarkety i ile mniej wiecej kasy musze wydac na 2 tygodniowy pobyt na wyzywienie (gotujac samemu) byłbym bardzo wdzieczny
    • LANZAROTE - BARCELO LA GALEA - ITAKA 14-21.11.2009 Witam, opis swój przygotowałam dla osób, które zainteresowane są wyjazdem na Lanzarote, a szczególnie dla tych, którzy wybierają się z BP Itaka do Hotelu Barcelo La Galea w Costa Teguise. Od razu wyjaśniam, że ten opis to moje OSOBISTE-SUBIEKTYWNE odczucia, ktoś inny wyspę, hotel i BIURO Podróży ma prawo postrzegać zupełnie odmiennie!!!! Więc nie oczekuję krytyki a zainteresowanych proszę o pytania na które chętnie odpowie...
    • Czy był ktoś ostatnio w w/w hotelu? namawiano mnie w biurze podróży na ten hotel, ale po przeczytaniu paru podsumowań nie wiem czy mam się zdecydować, zwłaszcza że mamy lecieć z malutkim dzieckiem ( roczek )Czy faktycznie taki syf jest w tym hotelu, czy przesadzają wymagający rodacy?
    • Czesc,zastanawiam sie nad wylotem na Teneryfe na koniec wrzesnia. Wlasciwie to chcemy wynajac na miejscu auto i sami pozwiedzac,nie chcemy duzo wydac-tak do 5'000pln za dwie osoby i wlasnie te dwa hotele Lagos de Cesar i Oro Negro maja dobre ceny,z tym ze pierwszy ma 4* i jest w Puerto de Santiago,a drugi ma 3* i jest w Playa de Las Americas i nie weim czemu oba maja taka sama cene?Na imprezowaniu nam nie zalezy-bardziej chcemy pobyc sam na sam,bo to nasza podroz poslubna,ale na lu...
    • Proszę o informacje. czy był ktoś na kanarach w lipcu indywidualnie.jaki jest przybliżony koszt, gdzie można znaleźć spokojne miejsce do zakwaterowania. Dzięki za pomoc.
    • Witam, lece z rodzina za 10 dni do Regency Resort na Teneryfie, ktos zna, ktos byl? Mamy 2 malych dzieci, jakies atrakcje dla dzieci, itp? Dziekuje.
    • Który z tych hoteli polecacie na wyjazd w lipcu z dzieckiem? Zależy mi żeby było w miarę blisko plaży no i żeby w hotelu i w okolicach były jakieś atrakcje dla dzieci.
    • Witam! Polecono nam w Itace ten hotel, ponieważ blisko jest szkoła nurkowania i windsurfingu. Czy ktos byl w tym hotelu? Proszę o informacje na temat samego hotelu, plaży i generalnie okolicy? Pozdrawiam!
    • Witam! Prosze pomozcie znalesc tani hotel na Tenie:) Przez jakie stronki bookujecie? A moze bezposrednio w hotelu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się