Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      apartamenty

apartamenty

(77 wyników)
    • Chce sie w przyszlym sezonie wybrac na narty z rodzina po raz pierwszy. Czy mozecie mi powiedziec ile kosztuje wynajecie apartamentu z 2 lub 3 sypialniami blisko stoku na tydzien? Kompletnie nie mam rozeznania.
    • Zapraszam do apartamentów prywatnych w Val di Sole. Komfortowe, ładne, blisko wyciągu, cena konkurencyjna.
    • Witam Czy może ktos podac namiary na apartamenty w Alta Badia w cenie do 120 E/osobe/tydzien w styczniu. Wszystkie, jakie znalazłam śa znacznie droższe. pozdrawiam
    • Poszukuje namiarów na apartament dla 5 os w okolicach Corvary, La Villa, San Cassiano lub gdzieś obok. Zawsze jeżdżę z Neckermanem lecz to BP nie ma nic do zaoferowania w tej lokalizacji. Jeśli możecie - pomóżcie. Wielkie dzięki.
    • bezskutecznie poszukuję apartamentu dla 3osob w Val di Fiemme....tzn dostałam nieliczne propozycje,ale w cenie 700-800Eur, wolałabym o połowę taniej....jeśli ktoś ma namiary na jakąś kwaterę, to bardzo proszę:)
    • W związku z kontrowersjami dotyczącymi kwestii płacenia za apartamenty i gorącej dyskusji na ten temat w wątku nawiedzonego hotelarza, swoją drogą dziwne, że ten jegomość nie ma nic innego do roboty niż publiczne dywagacje na temat tego czy ktoś mu zapłaci czy nie :) ogłaszam kumy referendum pt. '[b]Czy wynajmując prywatnie apartament w Alpach płacisz z góry[/b]'. Proszę głosować kumy i jednocześnie wyrażać swoje opinie poniżej coby uniemożliwić torpedowanie referendum niedorozwiniętym intel...
    • Witam, czy ktoś zna może namiary na apartamet dla 4 osób (2+2) w Obertauern w cenie do 100 EUR ? Planujemy wyjazd na 9 ostatnich dni stycznia 2013. Untertauern oraz Tweng też wchodzi w grę. Pozdrawiam Wojtek
    • Czy rezerwując apartament w Austrii standardem jest wpłacanie przy rezerwacji jakiejś zaliczki? Drugi raz w życiu sama rezerwuję w ten sposób noclegi i właśnie poproszono mnie o przelanie na konto połowy ceny. Jestem zdziwiona, bo jak rezerwowałam w marcu, to nikt ode mnie tego nie żądał. A teraz tak. Dodatkowo problem polega na tym, że nie mam rachunku bankowego w EUR, więc jak mam wysłać? Czy właściciele apartamentów zawsze żądają zaliczek, czy może akurat ja tak trafiłam?
    • witam serdecznie z nadzieją, że ktoś z odwiedzających forum może polecić miejsce noclegowe - najchętniej apartament w okolicach Corvary lub Arabby,z góry dziękuję i pozdrawiam
    • a właściwie mam już dosyć szukania! może macie jakieś sprawdzone miłe i ciepłe kwatery w rejonie val di fassa? termin ferii mamy w tym roku szkolnym w środku sezonu i wychodzi, że w naszym miejscu jest o 150 EUR drożej niż rok temu... ;))
    • termin 1.03-8.03 czyli chyba najbardziej optymalny tydzień sezonu cena bardzo dobra wychodzi ok 13,5 eur/osobe na dzień przy 7 osobach /wliczając podatki i sprzatanie/ w zasiegu ok 600km tras w jednej z najlepszych alpejskich dolin /skipass 6 dni 176eur/ słuze oczywiscie szczegółami pod emailem ewangelizator_carvingu (małpa)gazeta.pl wypadł mi atrakcyjny wyjazd w egzotyczne kraje, propozycja nie do odrzucenia, a na narty wybiorę sie w późniejszym terminie
    • Może temat nie jest nowy ,ale w opcji wyszukiwania nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania.Zbliża się kolejny sezon na wyjazdy. W tym roku wybieram się do Val di Fassa.Poszukuję apartamentu.Może macie jakieś doświadczenia odnośnie firm pośredniczących w rezerwacji,wiarygodności portali którymi posługiwaliście się przy wyborze ofert w przeszłości.Wielkie dzięki za wszystkie sugestie i uwagi.
    • Czy zdarzyło się Wam ,że wpłaciliście zaliczke za apartament i okazało się ,że to oszustwo?
    • Proszę unikać apartamentu w KAPRUN - HAUS KATHARINA. Byliśmy tam dwa tygodnie temu. Warunki mieszkalne są piękne, ale właściciele domu nie szanuja Polaków. Uważają Polaków za pijaków i brudasów. Nie mógł nikt ze znajomych wchodzić do nas. Obowiązywała cisza. A tak wogóle mojego męża który złamał nogę i był po operacji wystawili za drzwi bo na czas nie opuściliśmy pokoju. Nigdy wiecej tam nie będę mieszkać.Wolę mieszkać w gorszych warunkach jak mieszkali nasi znajomi , ale być tr...
    • Witam, jestem nowa na forum. Poszukuję dobrego apartamentu w Livigno, w miarę blisko od Carosello, najlepiej ze śniadaniami w atrakcyjnej cenie dla 6 osób. Czy ktos był i ma godne miejsce do polecenia? Póki co w moim sprawdzonym brak miejsc na marzec :(
    • Witam ponownie,poszukuję chętnych na dwutygodniowe wyjazdy na narty w Alpy Zamierzam corocznie kupować karnety sezonowe na duże ośrodki i potem korzystać ile razy się da(mój dotychczasowy rekord 3x 2tygodnie,nie jest wyśrubowany i mam zamiar,go pobić).Interesują mnie wyłącznie DWA TYGODNIE.Niestety tylko kilku moich znajomych jest zainteresowanych dłuższymi wyjazdami(na tydzień za to b.dużo). Także na forach nie widziałem takich propozycji( wszyscy na tydzień). W tym roku Zillertal(kar...
    • W tym roku padło na Livigno. Zobaczymy...poproszę tych którzy tam byli, w której części warto szukać appt (wyjazd z dzieciakami) a gdzie unikać, i nieśmiało zapytam może ktoś jakiś polecił (4 os) z góry dziękuję
    • Witam Was, Na przełomie luty/marzec 2006 wybieramy się ze znajomymi na wymarzone narciochy. Bardzo Was proszę o namiary spawdzonych hoteli/apartamentów we wspomnianej okolicy (najchetniej z atrakcjami typu basen/sauna, wyżywienie lub tylko sniadania, może być też bez jedzenia). Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam
    • dla 3 osob z aneksem kuchennym
    • Byliscie w tym regionie na nartach, napiszcie czy ten region warty jest na pierwszy wyjazd do Austrii. Korzystal ktos z tego biura i z apartamentow podanych w ofercie. Proszę o wszelkie info. Czy trasy są wystarczające czy będzie czuło sie niedosyt. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się