apartamenty

(14 wyniki)
  • Witam. Ponieważ startują niedrogie i niedługie loty do Dubaju myślę o wykorzystaniu sytuacji w 2 poł. lutego i wybraniu się na ciepły półwysep na urlop z małymi dziećmi. Samo miasto już odwiedziłem, natomiast chciałbym znaleźć jakieś lokum trochę z boku, w spokojniejszym i nieco tańszym miejscu. Wynając samochód i trochę pozwiedzać, może odwiedzilibyśmy też Oman. Czy znacie jakieś serwisy, gdzie mógłbym szukać wakacyjnego mieszkania/domu dla 4 osób? W grę teoretycznie wchodzą też hotele, al...
  • Podajcie mi strony sprawdzonych firm umożliwiających wynajem apartamentów lub domów wakacyjnych w europie.
  • Serdecznie witam i proszę o radę.Wybiaram się ok.10 sierpnia na 2 tygodnie do Bułgarii.Szukam więc dobrych apartamentów w okolicy Bałczik, Kranevo lub bisko tych okolic.Potrzebuję 2 apart. dla 4 i 3 osób.Może być mały hotelik lub pensjonat.Proszę o jakiś opis i cenę.Jeśli ktoś tam był i wrócił zadowolony to proszę o jakieś informacje. Z góry dzieki.Janusz. Mam dobre adresy w Hiszpanii i Chorwacji.Włoch nie polecam.
  • Czy może ktoś był lub ma namiar na niedrogie apartamenty na lazurowym wybrzeżu na okres ok. 2 tygodni w sierpniu. PZDR
  • Witam szukam dla siebie lokalu na wakacje. Znalazłem stronę: wimdu.pl jest bardzo mało opinii w necie na jej temat a ja z zasady jestem raczej nieufny. Czy ktoś mi coś może o tym ( www.wimdu.pl ) powiedzieć? Z góry dziękuję
  • Poszukuję biura podróży, które sprzedaje pobyt w apartamentach w Alanii. Interesuje mnie tylko centrum, okolice pomnika Ataturka, marketu Afra. Dzięki za każde info.
  • Cześć. Wyszukałem strone B.T. Stabamar i maja tam tanie aprtamentyw Grecji może ktoś z was korzystał juz z tego biura.Jeśli tak to prosze o opinie. Jeszcze jedno za ta cene nie oczekuje "exllusive" tylko czy apartamenty są czystea nie że wśrodkubaraszkuje jakieś robactwo) i mozna w aneksie kuchennym coś sobie upichcić . Pozdrawiam
  • Czy ktos moze sie podzielic wrazeniami? Chodzi mi o wyjazd w gory na narty - gdzie najlepiej? ceny? czego mozna oczekiwac? samemu czy z biurem? dziekuje
  • Witajcie ludzie!! Poszukuje wraz z moim Januszem chętnych na wspólny wyjazd narciarski do Les 2 Alpes we Francji!!Jest to wyjazd z biura podróży Espace Pologne, które to tylko i wyłącznie sprzedaje apartamenty 4 osobowe!!W związku z tym poszukujemy co najmniej 2 osób na jeden turnus i 2 na drugi, gdyż chcemy pozostać tam 2 tyg.!!Całkowity koszt 1 tyg. to ok. 1200zł!!bez wyżywienia!ale w apartamencie jest aneks kuchenny, także gotować można!!Les 2 Alpes to wspaniały ośrodek narcia...
  • Pilnie poszukujemy 2 osób chętnych do wyjazdu do Grecji w terminie 16-30 czerwca 2003 r. Przelot samolotem na trasie Warszawa-Saloniki-Warszawa, zakwaterowanie na Riwierze Olimpijskiej w apartamentach "Athira" (4 gwiazdki) w Olympic Beach (niedaleko Katerini). Apartament 2-osobowy z aneksem kuchennym i łazienką, blisko plaży. Bez wyżywienia. Wyjazd zakupiliśmy za 3000 zł, jednak ze względów rodzinnych nie możemy jechać w tym terminie. Chętnie go odstąpimy za 2400 zł. Jeśli ktoś je...
  • Bardzo chcialbym pojechac do Egiptu, ale niestety - student nie pan - pieniedzy nie mam. Chcialem zapytac w jaki sposob mozna najtaniej tam dotrzec, mieszkac, zwiedzic wszystkie najciekawsze miejsca i przy tym wszystkim dobrze sie bawic... Myslalem o tym aby wynajac apartament dla 4-6 osob gdy konczy sie juz sezon - tak sierpien/wrzesien... wtedy ceny sa nizsze... i mozna pobyc z 3 tygodnie... czy to dobry pomysl? i czy moze ktos zna jakies bioro ktore ma w ofercie apartamenty w E...
  • Jezeli tak, to prosze o informacje o tym biurze, organizacji, warunkach itp. oraz o miejscowosciach takich jak Leptokaria, Nei Pori, Platamonas, Paralia, Olipmic Beach.
  • Moze mi ktos doradzi z jakim obecnie biurem mozna najkorzystniej (przyjemnie i wzglednie niedrogo) wybrac sie na Wyspy Kanaryjskie - Gran Canaria lub Teneryfe? Wybieram sie na przelomie czerwca i lipca na 2 tygodnie, moze slyszeliscie o jakis promocjach? Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Agi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się