Forum Turystyka Europa Portugalia
ZMIEŃ
      apartamenty

apartamenty

(5 wyników)
    • Witam wszystkich... Snuję już mocne plany na przyszły rok, by w końcu dojechać do Porugalii. Ponieważ jest parę km, chcę w miarę możliwości wszystko dograć, by jadący sie trochę zachłysnęli... I tutaj mamy kłopot z małą fanaberią....Chodzi o apartament (z kuchnią) współmierny do ceny( ok max 90E za noc, 3 os),ale...Najbardziej chodzi o widok z niego na ocean :) Booking do końca nie wyjaśnia tych kwestii.Chyba, że ceną :/ Może ktoś był, i dotknął, albo ma jakieś dodatkowe informa...
    • Jak w temacie. Znalazłam fajne lokum na tej stronce, ale mało jest na forum o wiarygodności i firmy i osób wynajmujacych. Proszę o opinie.
    • Chciałabym dostać od Was informację, jak slutecznie szukac tanich apartamentów w Porto. W googlach pełno angieslich posredników w wynajmowaniu mieszkań. A może Wy macie jakies kontakty?
    • Witam, zaczynam planować przyszłoroczny wyjazd do Portugalii i chciałbym prosić o trochę porad. Na początku jedna z ważniejszych kwestii - wybór miejscowości. Zamierzamy w lipcu spędzić tydzień na Algarve i 3-4 dni w okolicach Lizbony ale chodzi mi o wybór miejsca na te pierwsze 7 dni. Cały wyjazd organizujemy sami, z dolotem do Faro i szukamy miejscowości w miarę spokojnej, najlepiej z klimatem portugalskim. Ponieważ jedziemy z dziećmi więc ważna będzie ładna plaża. Nie bez znaczenia jest ...
    • Witam! :) Zastanawiam się do której z tych miejscowości pojechać? Obie oferują hotel w centrum i blisko plaży oraz knajpki i sklepiki. Nie wiem tylko, czy Albufeira nie jest zbyt wielka i czy posiada atmosferę do wakacyjnego odpoczynku. Równocześnie ma to być baza wypadowa dlatego interesuje mnie skąd są lepsze połączenia autobusowe bądz pociągiem? A więc proszę o pomoc w wyborze, Albufeira czy Vilamoura? Dziękuję i pozdrawiam! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się