Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      apartamenty

apartamenty

(4 wyniki)
    • chcę wynająć od 1.12.05 apartament z jedną lub dwoma sypialniami,albo basement w Nowym Jorku,najchętniej Long Island.Czy ktoś zna może jakąś agencję,bo chcę się tym zająć już w Polsce .
    • Poszukuje dwusypialniowego apartamentu w San Diego.Prosze o wskazowki dotyczace ceny , bezpiecznego i atrakcyjnego miejsca. Dziekuje , pozdrawiam
    • Prosze, pomozcie mi, jesli ktos z Was byl juz kiedys w Las Vegas i mieszkał tam, jesli znacie jakies miejsca gdzie mozna sie zatrzymac, szukam jakiegos niedrogiego, bezpiecznego miejsca na ok. 4 miesiace, ale raczej chyba nie chcialabym mieszkac w 6 osob w jednym malym pokoju, tym bardziej, ze jedziemy z chlopakiem we dwojke i dopiero szukamy kogos kto chcialby z nami zamieszkac. Wylatujemy na poczatku czerwca na W&T. Z gory dziekuje za pomoc.
    • Wybieramy się ze znajomymi (4 osoby) w sierpniu do Nowego Yorku. Czy ktoś może polecić jakiś inny rodzaj zakwaterowania niż hotel. Chodzi mi w szczególności o wynajęcie apartamentu lub coś w tym rodzaju na 2-3 tygodni. Jeśli znacie też jakieś hotele godne polecenia w zakresie ok 100USD za pokój to proszę o linki. Inne cenne uwagi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się