Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      apartamenty

apartamenty

(6 wyników)
    • Może ktoś może mi polecić jw. Chodzi mi głównie o kuchnię - aneksik i dwa pokoiki bo jedziemy z alergicznym maluchem i musimy gotować, a wieczorkiem kiedy mały uśnie chcielibyśmy miło posiedzieć we dwójkę :) Fajnie by było gdzieś w górach - z nartami... Może ktoś był w jakimś przytulnym miejscu i poleci?
    • Witam poszukuje jakiegos super apartamentu w goralskim stylu gdzies blisko centrum zakopanego jesli znacie jakies fajne miejsce w takim stylu napiszczie prosze.. Z góry dziekuje Patrycja
    • Ul. Konstytucji 3 Maja. Warto czy nie?
    • wybieramy się w góry na 7 dni. szukamy sprawdzonego pensjonatu z pełnym wyzywieniem. fajnie by było gdyby to był apartament. zależy mi na opcji pełne wyżywienie poniewaz za wyjazd palci mi firma wiec nie ma co dokladac bylismy juz dafne - b. dobre jedzonko ale warunki pokojowe za te cene marne a nawet bardzo marne. willa wrzos apartament niezły, jedzonko w miarę ale nie chcemy tam wracac. czekamy na propozycje tu na forum lub gosiaczek65@op.pl
    • Dzień Dobry, już za 2 tygodnie mamy ślub a potem planujemy spędzić tydzień w gorach (honeymoon:) i stąd pytanie o jakieś urocze miejsce,preferujemy Tatry,macie drodzy forumowicze jakieś wskazówki co do noclegów/szlaków? Pozdrawiamy serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się