argos

(5 wyników)
  • Czy ktos z was zamawial meble w Argosie?? Interesuje mnie konkretnie ile czeka sie faktycznie na realizacje zamowienia. Na stronie pisze, ze do 2 tyg, ciekawa jestem jak to wyglada w praktyce i czy wywiazuja sie z podanych terminow?? Zamowilismy sofabed i mam nadzieje ze zdaza ja dostarczyc zanim przyjada goscie :-)
  • poszlam w koncu do argosa kupic sobie fan heater, a tam jakies niezrozumialy dla mnie wystoj i dzialalnosc. niestety nie mam wiecej niz 15 minut zeby po sklepach chodzic w zwykly dzien, wiec tylko wpadlam i wypadlam z tego argosa. myslalam ze to jakis zwykly sklep z roznymi rzeczami a tam wogole nie ma nic do kupienia tylko jakies stanowiska z katalogami chyba do ogladania. no nie mialam czasu zeby to wszystko obczajac wiec poszlam sobie kupic cos do jedzenia. moze mi ktos wy...
  • Muszę kupić namiot. I oczywiście znowu jako 'świeża' emigrantka i zabiegana Matka Polka :) nie wiem, jak się do tego zabrać. Mam więc prośbę: Czy ktoś może polecić mi jakąś sprawdzoną firmę, która ma fajne namioty. Znalazłam coś takiego , co wygląda dość sensownie (są jeszcze inne firmy na tej stronie), ale potrzebuję jakiejś konkretnej rady od osoby, która widziała, dotykała, używała. Bo ja widziałam nawet 'starter pack': namiot + podwójny materac+ 2 pojedyncze + podwójny śpi...
  • wybaczcie glupie pytanie, ale gdzie moge niedrogo kupic deske do prasowania? w hipermarketach typu tesco np?
  • chcialabym sobie kupic jakis piecyk/dmuchawe czy jak to nazwac - takie zeby wlaczyc do pradu w pokoju i zeby ogrzalo pokoj. jakies tips? gdzie kupic i jak to wyglada i sie nazywa tutaj? dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna