audio

(6 wyników)
  • Czy jest ktoś kto się interesuje Car Audio zna się na tym temacie i mogłby mi coś doradzić? Bo mam jakiś tam budżecik ale nie wiem jak i co
  • Car audio(19)

Witam!!! Jestem fanem dobrej i glosnej muzyki,wiec chcilbym sie dowiedziedz kto ma dobry sprzet w samochodzie i jakiej mocy!!! I czy w chelmnie odbywajasi jakiesmini zloty w tej sprawie???
  • mam problem z ktorym nie moge sie uporac, napiszcie kto sie zajmuje serwisowaniem tego w Chełmnie lub okolicach dzieki adresy prosze
  • www.wrzuta.pl/audio/yNoQsgZzlW/set_beauty_epictrance_dj_tevo Kolejny set epictrance:)
  • Set skomponowany przeze mnie z pogranicza uplifting oraz epic trance'u.Miłego słuchania! Ps.Jeśli się spodoba postaram się wrzucić drugi:D www.wrzuta.pl/audio/v3dzqknHqc/set_epic_trance_dj_tevo
  • Trance (4)

Oto kilka setów mojej twórczości.Dla miłośników trance uplifting trance epic trance progressive trance i hard trance.Jeśli się podobają to mogę dodać więcej.Miłego słuchania:) www.wrzuta.pl/audio/a2ZyWrucPA/set_trance www.wrzuta.pl/audio/d97FQT4y5J/set_uplifting_trance www.wrzuta.pl/audio/yNoQsgZzlW/set_beauty_epictrance_dj_tevo www.wrzuta.pl/audio/v3dzqknHqc/set_epic_trance_dj_tevo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się