Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      audio

audio

(4 wyniki)
    • znacie jakiś darmowy, zebym sobie mogła z netu ściągnąć i przerobić piosenki?
    • W ramach uspokajania mojego dziecka siedzę od rana i słucham moich ukochanych bajek z dzieciństwa. il.youtube.com/watch?v=pI3yeNmxD30&feature=related Tę bajkę męczyłam tak, że moi rodzice do dzisiaj dostają dreszczy, jak słyszą o Zabłockim ;) Do tego Opowieść o Pra-pra-słoniu, Poszukiwacze złota, Wyprawa Tapatików itp. Puszczacie to jeszcze swoim dzieciom? Czy są jakieś współcześnie nagrywane bajki, które dorównują poziomem tym starym?
    • Właśnie znalazłam moja ukochaną bajkę O dwóch takich co ukradli księżyc z piosenkami Lady Pank. Znałam wszystkie na pamięć. Uwielbialam ja. A jakie bajki Wy sluchalyscie? Jakie były wasze ulubione. Chcialabym zrobić kolekcje dla córki,co prawda jeszcze za mała jest ale będą na nią czekać:) przy okazji sama przypomnę sobie dzieciństwo.
    • Bo ja mam jeszcze dwa wielkie pudła... i jakos sie rozstac nie mogę, chcoiaż tylko w samochodzie słuchamy kaset, a i to juz niedługo, bo własnie zmieniamy radio na takie z MP3. Częśc kolekcji wywaliłam, częśc poszła na Allegro (o dziwo, ktos to kupił), ale co z resztą?;-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się