audio

(6 wyników)
  • (Kinga i co z niej wyrosnie, Kinga i jak ja rozgryzc) Co byscie doradzily? Ma ktos jedna i druga wersje? Na jedno i drugie mnie nie stac i cos musze wybrac. Dziecko bedzie potrzebowalo audiobookow wczesniej czy pozniej (nie mamy ani jednego jeszcze poza bajkami grajkami). U nas to bedzie wazne ze wzgledu takze na utrwalanie jezyka polskiego u corki, bo mieszkamy za granica. No i audio troche tansze;), mniej miejsca tez zajmuje. Naklad ksiazek sie powoli wyczrepuje, tzn jednej i musze si...
  • HA! Dlaczego nikt tu nie wspominał, że Media Rodzina szykuje takie cudo? Wydane dopiero co, w czerwcu. Kupiłam-zamówiłam i już się nie mogę doczekać!!! Nie wiem czy bardziej płyt czy raczej reakcji dzieci na nie :)) Wydanie jest 2-płytowe na CD, czyta Jerzy Stuhr - cztery pierwsze książki, czyli: Kiedy się MF się zgubił, Tort, Polowanie i Rwetes.
  • Zrobię wszystko... no prawie wszystko, żeby je zdobyć, ale to stare sprzed lat... nie mma już cierpliwości polować na Allegro... Pomóżcie :-)
  • Czy nie planuje nikt wydać starej dobrej Alicji? Ta ostatnia naszoksięgarniana nie bardzo mi się podoba, a chciałabym mieć własną. Wiem, że już były wątki o Alicji i taki z linkiem do świetnej strony z ilustratorami. Ale chodzi mi o jakaś świeżą informację. Nikt się nie zdecyduje? G właśnie siedzi przy audioAlicji:)
  • Wczoraj buszowałyśmy sobie w Empiku i pomiędzy znanymi tytułami stało sobie coś nowego: "Olivia"! Przeczytałam, wpadłam w zachwyt, dopisałam do listy zakupów. A po powrocie do domu zerknęłam na forum i dowiedziałam się, że to książka znana i wyczekiwana. Najbardziej ucieszyła mnie wieść, że są dalsze części :) (mam nadzieję, że Egmont nie poprzestanie na jednej) www.gandalf.com.pl/b/olivia-C/
  • Dziewczyny w której księgarni iinternetowej dostane lektury na CD do słuchania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się