audio

(6 wyników)
  • Tniemy fury, mega muza i pełne szaleństwo:) zobaczcie nasze maleństwo! www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/Panda/84771 10.000watów czystej głośnej muzy elektrycznie otwierane dzrzwi i klapa monitory w szybach wnętrze to istna grota do wynajęcia na imprezy znają nas w GT, TVN, francji i USA
  • I niech ktoś powie, że Nikt jej nie lubi, nie kocha i nie słucha i że jest be. Słuchając Mjuzycznego Radia dzisiaj leciało coś takiego.... w112.wrzuta.pl/audio/35JFDU86i9a/pozdrowienia_dla_edyty Edytko jesteś boska. Przyłączam się do pozdrowień. Właściwa treśc w okolicach 1min35sek nagrania
  • Jest coś w tym stylu w Wałbrzychu lub okolicy?
  • Witam. Chciałem zapytać z jakich przyczyn cewka głośnika straciła część oporu. Podczas odsłuchu zauważyłem że jedna z kolumn gra ciszej niż druga. Na początku przyszło mi do głowy że jakimś cudem zaczyna niedomagać amp, jednak zamieniłem kolumny stronami i okazało się że to właśnie w nich leży problem. Kolumny rozebrałem i pomierzyłem opór przetworników. Okazał się, że przetwornik niskotonowy z kolumny która zaczęła grać ciszej pokazuje impedancję 1,4 Ohm, podczas gdy przetwornik z ...
  • Witam! Czy są wsrod Was miłośnicy audio tzw "audiofile", melomani??? Temat ma na celu "zbudowanie" grupy Wałbrzyszan, sympatyków "dobrego brzmienia"..pozdrawiam Aek
  • underground.walbrzych.pl/index.php?topic=2631.0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się