Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      australia

australia

(16 wyników)
    • argentyna idzie na mistrza !!
    • No litości, oczywiście mieliby też zagwarantowane miejsce w imprezie! I tak zamiast jakiejś rzetelnej drużyny gralaby banda kelnerów, których największym sukcesem jest zwycięstwo 35:0 w meczu z Samoa...
    • to Hiddink zrobi z AUS nowa Koree !!!!
    • Brazylia!!! www.ecuador.pl
    • magik Hiddink poprowadzi Australie do zwyciestwa :)
    • Skoko strzelil pieknego gola dla AUSTRALII.PILKA POSZYBOWALA W SAMO OKIENKO BRAMKI, GRECKI BRAMKARZ nawet nie zdazyl zareagowac,stal bezradnie w srodku bramki.Przez caly mecz przewaga byla po stronie Australiczykow.
    • taaa... szczegolnie wszyscy pamietamy ten pamietny mundial z 1999 roku i Littbarskiego w akcji :)) jest pieknie :))))
    • Ja bym stawial na kogos z tej trojki: USA , Australia , Szwajcaria. W tym roku nie widze mozliwosci, zeby ktores z panstw Afryki albo Azji zawojowalo mundial. Oczywiscie moge sie mylic; to tylko spekulacje przeciez. USA musialoby pokonac Czechow. Nie uwazam, ze to mission impossible. Choc wole Czechy :) Szwajcaria chyba poradzi sobie z Korea. A potem jeden mecz (w 1/8) im wyjdzie i juz bedzie niespodzianka. Australia w ciezkiej grupie, ale stac ich na awans. Mam takie przeczucie...
    • Fakt, wczorajsze mecze były nudne, zaczynałam oglądać, ale po jakimś czasie mi się odechciewało i wracałam do książek (w końcu sesja jest). Ja bym dodała jeszcze do rubruczki nie lubię: Francuzów - za symulowanie fauli, które chyba trenują częściej niż rzuty rożne czy wolne i wpisali je w poczet tzw. wyuczonych elementów gry. Wystarczy, że przeciwnik ich palcem dotknie, a oni juz salto robią i leżą przez 10 minut na murawie. Jako, że nie oglądałam zbyt uważnie, mogę tylko stwierdzi...
    • Koleś jest naprawdę mocny, z Australią nikomu się wcześniej nie udawało
    • Pal licho Brazylię- wiedziałem, że tak będzie. Ale przez głupich Szwedów nie wygrałem 300 złotych.
    • Australia mistrzem swiata !!!
    • To Togo gra dzień po dniu czy to pomyłka? Ciekawe co by nasi powiedzieli jakby ktoś tak wymyślił..
    • Grupy eliminacji: gr.A Australia, Wyspy Cooka, Fidzi gr.B Nowa Zelandia, Nowa Kaledonia, Papua Nowa Gwinea. Tabela: A. 1. Australia 18 punktow bramki 158-1, 2. Fidzi 9 78- 23 3. Wyspy Cooka 0 0-236 FINAL: Australia - Nowa Zelandia 0:0 , 1:1 I tak kurde bedzie co cztery lata!!!
    • Oczywiście nie znamy jeszcze zasad podziału na koszyki ale ten wydaje się realny (cytat kolegi z forum) I koszyk: 7 najlepszych panstw z rankigu FIFA (nalezy wziac pod uwage jeszcze wystepy danych reprezentacji na wszystkich turniejach mistrzowskich) plus Niemcy jako gospodarz (wg. mnie beda to: Niemcy Brazylia Wlochy Argentyna Francja Hiszpania Holandia Szwecja. II koszyk: W drugim koszyku, zgodnie z zasada, ze w grupie moga byc maksymalnie 2 ekipy z Europy, to musza zn...
    • Nie ma znaczenia. Nam i tak to by w niczym nie pomoglo. Niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się