Forum Społeczeństwo Emigracja
ZMIEŃ
      australia

australia

(17 wyników)
    • Australia nadal potrzebuje wykwalifikowanych pracowników. Firma Macro Migration Solutions (Numer Rejestracji Agenta Imigracyjnego 0533588) w Melbourne, Australii, udziela następujących usług: USŁUGI IMIGRACYJNE Oferujemy usługi w zakresie wszystkich wiz do Australii. Prowadzimy telefoniczne i internetowe konsultacje z klientami z różnych stron świata. Napisz do nas w celu darmowego oszacowania Twojej szansy na emigrację do Australii, wystarczy tylko wypełnić tabelę z pytaniam...
    • a ja bardzo chcę tam pojechać, namawiam męża żebyśmy wszystko sprzedali i tam pojechali, proszę o informacje jak tam jest ??? pozdrawiam,
    • Jak znaleźć osobę w Australii? Znam imię i nazwisko. Prosze o wskazówki. Pozdrawiam
    • ADV czyli Australian Declaratory Visa starajcie sie o nia, bo warto! www.immi.gov.au/allforms/pdf/968i.pdf Can I get an Australian Declaratory visa (ADV)? A citizen can only be issued with an ADV in their foreign passport if they are: • under 18; • a national of Hungary or Poland (because of a relevant consular agreement);
    • Mam prace jako lekarz (okolo 3.000 ojro, netto ). Przepraszam, czy mozecie powiedziec na forum czy z zona i z dzieckiem, bede mial dosc na mieszkanie, zycie, samochod, itp ?
    • maz australijski Grek nie jest juz dluzej zadnym magnesem dla polskiej blondynki www.smh.com.au/national/child-abduction-polish-court-decides-sydney-boys-fate-20091206-kcyv.html
    • Witam! W najbliższym czasie zamierzam być w Nowej Zelandii, mieć kilka rozmów i prędzej czy później znaleźć tam pracę i wyemigrować. [b]Byłbym bardzo zobowiązany za komentarze na temat poradzenia sobie z tzw. „Catch 22” – szukasz pracy – chcą wizy – chcesz wizę – musisz mieć pracę…[/b] Z góry dziękuję! Pozdrawiam, Mariusz
    • The Economist www.economist.com/markets/rankings/displaystory.cfm?story_id=8908454
    • zarobki(4)

Tak spoie czytam rozne watki co jakis czas i dochodze do kilku wnioskow - Polacy nie wierza ze moga odniesc sukces za granica - Sami siebie spychaja do malo platnych prac brakiem wiary w siebie - Bardziej wierza w rasizm lokalnych niz on faktycznie istnieje -za cholere nie wierza ze Polak moze bys szefem lokalnych -Jak juz ktos napisze o zarobkach wiekszych niz stawka minimalna to go inni forumowicze nazwa klamca -wychodza z blednego zalozenia ze emigracja oznacza gowniana prace ...
    • hej, poszukuje kontaktu z osobami bedacymi w Australii.zastanawiam sie nad wyjazdem na wiosne /lato 2009 na okolo 1-2 lata. e-rka
    • Zastanawiam sie nad emigracja miedzy Australia,Kanada i Europa.Ktory wybor jest najlepszy??
    • Witam, W najblizszym czasie chcemy sie starac z mezem o wize australijska, gdzie jednym z wymogow jest zdanie testu IELTS. Dwa lata temu zdalam w Polsce CAE - czy jest szansa, ze CAE bedzie honorowany i bede mogla wynik z niego w jakis sposob 'transferowac'? Ze strony British Council wynika, ze CAE jest na podobnym, jesli nie nawet wyzszym, poziomie do IELTS... Dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi. Jesli podobny watek pojawil sie wczesniej - przepraszam za zasmiecanie, jedn...
    • gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67738,6829440,Wyksztalceni_imigranci_unikaja_unii_europejskiej.html Najchetniej osiedlaja sie w Australii.
    • Witam Tak w skrócie napisze o co mi chodzi i może ktoś coś doradzi. A wiec mam 23 lata od roku mieszkam w Norwegii. Pracuje i dobrze zarabiam, niestety nie spełniam się w obecnej pracy i chciałbym gdzieś wyjechać. Myślałem na Australią, wyjechać tam na jakiś kurs zawodowy ... gdzie jeszcze można by wyjechać na dłużej? chodzi mi o jakieś 2-3 lata w celu zdobycia kwalifikacji i doświadczenia związanych z informatyka. Kraj najlepiej anglojęzyczny gdyż władam tym językiem całkiem dobrze....
    • Gdzie wolelibyście życ we Francji czy w Anglii
    • moge leciec do Brisbane albo Sydney nie wiem co wybrac ?? W Brisbane tylko ja mam prace .ale jesli wybierzemy Sydney to zona tez .Ktos cos wie ?? Ja elektryk - systemy controlne ,zona kucharz .Dzieki jej kfalifikacja jedziemy . dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się