Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      australia

australia

(7 wyników)
    • "Na plażach Australii pełno orginalnych kostiumów" he, he... pisał to chyba jakiś dziennikarzyna wybiórczej...
    • Buty impregnowalam trzy razy, jak byly troszke brudne przecieralam je wilgotna szmatka z mala iloscia plynu do naczyn. Teraz maja oznaki soli - jak sie ich pozbyc by nie zniszczyc butow? jedni radza skorka od chleba, inni octem (ale octem to chyba tylko skorzane buty sie czysci?). Nie chce ryzykowac bo buty na prawde fajnie i nie malo kosztowaly. Jakie macie doswiadczenia jezeli chodzi o czyszczenie z soli? pozdrawiam
    • Jako, że sezon prezentowy za pasem - chcę sprawić mojej siostrze wspomniane w tytule buty. Tylko które? Najbardziej populane są Emu i Ugg. I ktoś może użytkuje LFA? Oglądałam, macałam i przymierzałam wszystkie trzy firmy - dla mnie nie różnią się niczym - wszystkie tak samo wykonane i z tego samego materiału. LFA jest jedynie nieco tańsze. Jako, że nie jestem fanką tego typu obuwia - tak więc pewnie nie dostrzegam niuansów. Użytkowniczki - możecie mnie wyedukować w tym temacie?
    • To chyba jedynie miejsce gdzie znalazłem pełną sesję Anji w Vogue Australia. Marcin Tyszka jak zwykle zrobił niezłą robotę. Co sądzicie o tej sesji? Anja Rubik w Vogue Australia
    • [img= img217.imageshack.us/img217/9516/uggaustralia6dd.jpg]
    • Czy ktoras z was wie, gdzie w Polsce moge kupic takie butki? Jezeli tak, to poprosze o nazwe sklepu lub linka do strony, bo musze sobie looknac :)
    • www.ahiida.com/index.php?a=results&subcat=59 Co mysliscie o tym stroju? Spotkalam na wakacjach w Australijki, muzlmanki...ubrane w takie kostiumy na plaze. Bardzo duze zaskoczenie, bo choc slyszalam ze muzlmanki kapia sie w normalnych burkach , to jednoczesnie w krajach takich jak Australia pojawiaja sie pierwsze stylistki strojow plazowych dla muzlmanek. Te stroje sa projektowane przez Australijke pochodzenia libanskiego, Ahede Zanetti. Zatwierdzil je na razie Wielki M...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się