Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      australia

australia

(12 wyniki)
    • U nie zapowiada sie cudowny dzien. Znow blekitne niebo. Zadnego wiatru. Cisnienie w normie, tak samo jak i wilgotnosc. 05:45 rano zaraz koncze to co zaczelem prawie 24 godziny wczesniej. Zycze wszytskim zlamanym sercom i tym bedacym przed ich zlamaniem spokojnej nocy. Niestety, juz nie koziolek.matole.z.siekiera, Quickly
    • Ktoś Tobie zadał to pytanie. Faktycznie to jest dziwne... mając aż tak wielką awersję do polityki USA. Nie jesteś przeciez Australijczykiem przywiązanym do Australii... Możesz przecież zamieszkać gdzie indziej. Nawiązujac do wątku "USA najwspanialszy kraj"(nicka "kocham_usa") nawyzywałeś autora(i innych), bo postanowiłeś zinterpretować jego wypowiedź jakoby on popierał wojne w Iraku i atomową broń. Autor w żadnym zdaniu tego nie wyraził. Najwyraźniej szukałeś zaczepki, chciałe...
    • Australia co prawda przegrała, ale mecz był fantastyczny. Austalijczycy piękni, mocni i tacy waleczni! Ach! Jakie "towarki"!!! Wszystkie panny w moim otoczeniu zastanawiają się właśnie, czy to ich "cecha narodowa"? :-DDD
    • przyszlosc w Austrii. Mam wiel do zaoferowania i zajmuje sie dzilalnoscia charytatywna. Radca
    • Bagdad(5)

Jeżeli znajdę kobietę swojego życia to wyjadę do Bagdadu. mówię całkiem poważnie:)
    • Kocham, kocham, kocham i po stokroc kocham jedna dziewczyne. Niestety kiedy powiedzialem jej, co do niej czuje uslyszalem, ze 'z mojej strony to tylko przyjazn i zawsze tak bedzie'. Poczulem sie strasznie rozczarowany, to tak jakby wygrac milon zlotych w totka i nie moc odebrac nagrody. I co ja mam zrobic? Wiem, ze trzeba o niej jakos zapomniec, nic juz z tego nie bedzie, nie da sie ludzi zmusic do uczucia... Na poczatku bylem zly na siebie, ze nie potrafilem byc dla niej atrakcyjny, z...
    • Kocham Cie! ;))) Gdzie jestes? Brakuje Ciebie tutaj
    • Ania jest aniołem bo tylko anioł ma same zalety i żadnych wad. Anioł-Ania oczywiście dba o innych ludzi, leczy ich, pielęgnuje, daje im nadzieję na zdrowie. Ania-anioł jest pielęgniarką. Jako anioł, Ania nie ma za bardzo kontaktu z płcią przeciwną – przecież obraca się tylko między aniołami… Dlatego, jeżeli jesteś archaniołem i szukasz swojego anioła rzymsko- katolickiego, panny bez zobowiazań ani innych dzieci, lat 27, 167 cm (bez skrzydeł), 48 kg plus aureola, o sercu...
    • Dzisiaj o 5 nad ranem (przynajmniej u mnie) zacznie sie mecz Polska-Niemcy. Znow zagraja Mazurka i znow quickly bedzie spiewac (i beczec) razem z polskimi kibicami na stadionie... Moga przegrac, ale zeby przynajmniej bylo z honorem... Zeby biegali, sapali i dali z siebie wszystko na co ich stac... A jak wygraja? To bede wtedy dumny... A jak przegraja? Trudno... wciaz pozostane wierny polskiej druzynie... jestem z polskim zespolem na dobre i na zle, az do konca. A jak rze...
    • A to szukaja sobie Wojtka, albo Darka, albo innej laleczki z pociagu, wiec i ja postanowilem sobie kogos poszukac. To byla bardzo mila i sympatyczna dziewczyna. Ja mialem chyba z siedem lat, ona bylo grubo ode mnie mlodsza, jakies szesc i pol... W Miedzyzdrojach ja widzialem, nad samym morzem. A lato wtedy bylo piekne. To byla milosc od pierwszego wejrzenia. Jezeli Ty bylas nia, to prosze odezwij sie...
    • ...to widac po ptakach. Przylecialy juz czaple i kaczki ze ze swoich legowisk na Syberii i w Chinach. Po nich zaraz przyleca inne... Zaczela sie wiosna 2004 roku... :)))
    • Zakochałam sie w przyjacielu ,on o tym wie ale niestety nie odwzajemnia .Daletego próbuje zapomniec -to juz trwa bardzo długo a ja go wciaz kocham i czuje ze to on jest ta połowka bez której nei potrafie zyc.Na poczatku było na tyle zle ze trafiłam do psychiatry ,psychologa,zaczełam brac leki depresyjne ale to nic ie pomaga ,teraz znalaząłm sobei chłopaka któy mnei kocha i spie u niego nocami mimo iz nic do niego nei czuje ,ale boje sie byc sama bo wtedy chce tylko umrzec a nawet ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się