Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      autostop

autostop

(3 wyniki)
    • Kupiłam Angorę i czytam. Sprawa nierozwiązana śmierci 11-nastoletniej dziewczynki. Z 1996roku. Dziewczynka wychodzi z domu( piechotą), za zgodą rodziców udaje się do babci mieszkającej 9km w innej wsi. Dziewczynka często jeździ do babci autostopem. I tu ... kiedy po 3 dniach dziewczynka wróciła do domu , matka nie była jeszcze zaniepokojona jej nieobecnością bo zdarzało się, że przebywała u babci dłuzej. W niedzielę rodzice postanowili sprawdzić co się z dziewczynka dzieje wysyłając tam jej ...
    • Czytajac watek o kierowcach ciezarowek przypomnialy mi sie czasy studenckie kiedy to namietnie jezdzilismy autostopem wlasnie z nimi:-) fajnie bylo, zwiedzilo sie troche swiata, przy okazji zaoszczedzilo sie na dojezdzie na uczelnie z domu i na odwrot;-) Co fajniejsi kierowcy to i jadlem sie podzielili i wodka i tym co mieli, albo zaprosili na jakas wyzerke. Zalatwiali nam przez CB radio dalszy transport bysmy nie musieli czekac na nastepna okazje.Z reguly jezdzilismy dwojkami, ale zdarzylo m...
    • Ech dziewczyny, słońce poświeciło, wiosna w pełni a mnie się przypomniały lata licealno-studenckie:) Bardziej studenckie może...jak to człowiek głodował nieraz bo wolał kasę wydać na koncert jakiś albo imprę, jak to z moim mężem i ekipą pojechaliśmy kiedyś na biwak , koczowaliśmy na łące pod lasem na skaju jeziora, wytrwaliśmy prawie 2 tyg, bosko było:) A jak stopem do Holandii się bujnęliśmy, ech złapaliśmy na stopa holendra co się okazał fajnym gościem i mieszkaliśmy u niego w Amster...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się