autostopem

(3 wyniki)
  • w sierpniu planuję podróż autostope do hiszpanii. możecie podać mi trasę, którą powinnam wybrać, żeby dostać się tam jak najszybciej?
  • Cześć. Zapraszam na wyjazd do Ameryki Południowej. Oto moja propozycja: lądujemy w Buenos Aires. Skąd stopem na Ziemie Ognistą, później trekking wokół masywu Torres del Paine, być może okolice Cerro Torre, wyspa Chiloe, wulkan Lanin, Santiago, Punta del Inca, wodospady Iguazu, Buenos i wylot do domu. Jeżeli będzie więcej czasu to po Santiago myślałem o Atakamie, później Iguazu, wjechać sobie do Brazylii i wylot z Rijo. Oczywiście ostateczna trasa jest do wspólnego omówienia. TE...
  • hej. jestem jeszcze niezdbyt doswidczonym podroznikiem (podrozniczka raczej;) ale ze odczuwam ogromna potrzebe rozpoczecie tego typu dzialalnosci , wiec chcialam zapytac tych bardziej doswiadczonych. czy podrozowanie po europei stopem jest bezpieczne , oplacalne , mozliwe? chcialam sie wybrac z kolezanka (obie mamy po 18 lat) na taki rajd... tylko sie zastanawiamy czy to jest w ogole mozliwe;) niby moblybysmy jechac samochodem...ale koszty benzyny chyab by nas zezarly. a moze ktos ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się