autostopem

(3 wyniki)
  • Hejka, Postanowiłem w te wakacje wrócić do korzeni czyli dać sobie spokój z samolotami i hotelami - mam mocne postanowienie wybrania się stopem na Sycylię, lub do Portugalii. Przejrzałem parę stron WWW i mam ogólny zarys jak teraz wygląda autostopowanie. niemniej jednak zwracam się do Was z prośbą o info na temat Waszych doświadczeń ze stopem... a jakby ktoś pokonywał tą trasę to już w ogóle byłoby super... pozdr k
  • Pare lat temu bylem w RPA,pare razy. Mam tam ciagle znajomych wiec ralia troche znam.I porozowanie autostopem po tym kraju to spore ryzyko.Dodatkowo 10 randow to 30zl? 30zl to 12U$ z ktorego wiec roku jest ten kurs autora i ta relacja? Kapuscinski?
  • Czy kots moze wie jak mozna wykombinowac tani bilet kolejowy z Frankfurtu nad Menem do Poznania?jak dziala w dzisiejszych czasach bilet weekendowy w Niemczech?Czy mozna liczyc na jakies znizki? Bylem na www.db.de ale tam tylko troche informacji i pozatym pisza o zmianach cen biletow. A moze kots autobusem rejsowym lecial??? Dzieki z gory za powazne wiadomosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się