-
Niedawno zmieniłam pracę. Raczej musiałam niż chciałam. Praca taka sobie w porównaniu z poprzednią. Teraz otrzymałam propozycję awansu.
W sumie to jeszcze nic pewnego, ale już wokół tego pełno szumu. Finansowo oczywiście opłaca mi się, ale czuję i widzę, że koleżanki tak trochę patrzą nieprzychylnie. W związku z tym mam pytanie do Was, czy podejmować się zadania, czy sobie poradzę z nowymi obowiązkami, jak będę postrzegana, itp. Z góry bardzo dziękuję.
-
Witam.
Jakiś czas temu kładłam karty na awans.
Link do wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,46867,120735390,120735390,Rozklad.html
Od tamtego czasu troszkę się namieszało w mojej pracy i moja kierownik regionu zaczęła dopytywać mnie o możliwości dojazdów do macierzystej jednostki mojej obecnej przełożonej. Nieco to zagmatwane, ale chodzi o to, że zamiast niej, chciałaby przenieść mnie na poprowadzenie ów oddziału. Obecnie jest na zebraniu, na którym ma właśnie zapaść decyzja która z nas ma p...
-
mam prosbe, czy moge liczyc na rozklad dotyczacy pracy? jesli wyjdzie ze mam szanse na inna prace, to powolutku zaczne sie rozgladac. Na razie zapisalam sie na kursy i nie jestem pewna czy juz moge o tym myslec czy przeczekac jeszcze rok - dwa lata...
Sygnifikator -
1. Jakie są szanse awansu i rozwoju przy wykonywanym obecnie zawodzie -
2. W jakim kierunku powinna nastąpić zamiana -
3. Czy będzie skuteczne finansowo
4. Czy przyniesie satysfakcję -
5. Czy będzie wymagać kształaceni...
-
Witam,
aktualnie jestem nastawiona na zmianę pracy, szukam dość intensywnie ale większość ofert, jakie do tej pory otrzymałam, albo wiązały się ze zmianą miejsca zamieszkania albo zarobki były bardzo kiepskie lub szukali kogoś od zaraz a mnie obowiązuje okres wypowiedzenia, którego firma na pewno moi nie skróci. W mojej firmie zatrzymałam się w "martwym punkcie", jedyne co się zmienia, że ciągle dokładają mi obowiązków nie wynikających z mego stanowiska, obniżyli płacę tłumacząc to oszczędno...
-
Witam.
Pojawiła się w mojej obecnej firmie szansa na awans. Rozłożyłam karty i jakież było moje zdziwienie, bo wypadły dworskie i Wielkie Arkana.
Mam teraz problem z interpretacją, czy ktoś mi pomoże?
Pytanie: Czy to mnie przypadnie awans?
1. Przeszłość oraz jej wpływ na zadane pytanie.
Umiar
2. Przeszkody do pokonania.
Królowa Pucharów
3. Czynniki działające na Twoją korzyść.
Rycerz Denarów
4. Bliska przyszłość.
Królowa Buław
5. Dalsza przyszłość.
Król Pucharów
6. Rezultat....
-
Rozkład na 3 karty, po spotkaniu - co ktoś o Tobie:
mysli, mówi, podświadomie
Mam problem z interpretacją kart jak wyżej. Czy to oznacza, że ten
ktoś jest Tobą rozczarowany (4 puch) czy Ciebie postrzega jako
smutną, zranioną, w kiepskim stanie psych?
Poprosze o pomoc w interpretacji. Po spotkaniu z moim bardzo ważnym
szefem. Trochę się rozgadałam (oj to winko przy kolacji mi
rozwiązało język :( ) Rozmawialiśmy o sprawach służbowych, ale też
trochę o prywatnych. W obu przypadkac...
-
Proszę o pomoc w interpretacji, bo często widzicie sprawy odmiennie ode mnie i to dla mnie jest dużą lekcją. Rzadko zaglądam, więc wybaczcie, ze mało wnoszę, nie mam w domu Internetu, a w pracy wiecie....
Ostatnio wiele w pracy sie działo, co powodowało moją frustrację - generalnie czułam, ze szef kobietom robi pod górkę, że nie mam szans przebicia się i że parę razy pokazał mi gdzie jest moje miejsce - na końcu kolejki. W końcu się wystarczająco wkurzyłam i porozmawiałam z nim.
[b]Jaki...
-
Chcę dziś pójść do mojej dyrekcji w sprawie awansu zawodowego. Wyciągnęłam 3
karty jak przebiegnie rozmowa.
10 Buław + 3 Miecze + 9 Monet
No i zastanawiam się. Wydaje mi się, że rozmowa zostanie przełożona na inny
termin bo dyrektorka będzie miała dziś za dużo obowiązków. Rozczaruję się tym
faktem ale sprawa pozostaje otwarta, mam możliwość ubiegać się o awans.
Druga wersja która mi przyszła do głowy, że przy okazji tej rozmowy dostanę
więcej obowiązków, w pierwszej chwili nie będę za...
-
Witam wszystkich forumowiczów. W mojej pracy nie układa się najlepiej, od niedawna zaczęłam poszukiwać nowej pracy i regularnie wysyłam CV. Chciałam się dowiedzieć od tarota, jak rysują się perspektywy zmiany pracy. Zadałam dwa pytania:
1. Czy uda mi się zmienić pracę w ciągu pół roku? SŁOŃCE, VI BUŁAW, VI PUCHARÓW.
Karty zmian tu nie widzę aczkolwiek wydają się być bardzo pozytywne. Myślę, że pojawi się okazja do zmiany pracy i to w czasie teraźniejszym i raczej będzie to zmiana korzystna?...
-
gdyz duzo znajomych po fachu zadaje tego typ pytania, pewnie przez wykonywane profesje(rozni projektanci,muzycy malarze itp itd)
pomyslalam ze moze tu zapytam, znacie jakis fajny rozklad na tego typi rzeczy
bez pytania o czas np- czy w przeciagu roku, tylko tak bardziej prognozowo na cale zycie gdy ktos chce znac szanse jakies woje lub wiedziec JAK potoczy sie droga "zawodowa".
a moze zwyczajnie celtycki co? pokazuje otoczenie(czyli klientow lub odbiorcow...lub ogolnie plebs hehe) pyta...
-
Czujko prosze skonkretyzuj czy chodzi o obecna prace, o szanse na awans ewentualny czy poszukiwanie nowej pracy ??? Sadze ze celtycki tu moze ładnie pokazac ..co o tym sadzisz ? Czekam na odp
-
Znalazłam ogłoszenie na stanowisko X w firmie międzynarodowej dość dobrze
stojącej na rynkach. Aplikację zaraz wysyłam.
Zrobiłam rozkład wg Chrzanowskiej:
mój sygnifikator - as mieczy
1. możliwość podjęcia pracy -
2. decyzja o podjęciu pracy - rycerz monet
3 i 4 - warunki pracy i płacy - gwiazda i król monet
5 i 6 - układy międzyludzkie - 3 monet i
7. inne ewentualności zawodowe - 6 kijów
8. możliwości awansu lub wzrostu dochodów - król kijów
Moja 9 monet to jakbym wystawi...