-
no i .....
jak zwykle awansuja tylko ci ktorzy dobrze robia kierownikom
asystentka na z-ce tylko nie wiadomo za co
z-ca budowlanki odrebna historia !!!
tak naprawde duzo awansów nie wiadomo jak?!!
w tej firmie nic sie niezmienia i nic sie nie zmieni poki nie bedzie zmian u gory czyli u kierownikow, pracuje w tej fimie naszczescie nie odpoczatku ale wzyscy mowia ze kiedys bylo lepiej
-
jak to wygląda u Was w sklepach ??????????? u nas staje się to niedorzecznością !!! Takie zjawisko istnieje tylko po to aby nie wkur***ć całej reszty społeczeństwa castoludków ale co z tego ? to wszystko wychodzi na jaw dla waszej wiedzy panowie dyrektorowie. Co wy chcecie nam w ten sposób przekazać ?
-
Witam, mam kilka pytań bo coś mi nie trybi realność vs kodeks KF
1' Czy jest jakiś obligatoryjny awans ze stopnia Początkującego na Pierwszy ? - Fama głosi że po podpisaniu umowy na stałe... znam przypadek iż okres 2.5 roku nie jest dostateczny aby dostać pierwszy stopień, i nie chciałbym tak skończyć :]
2' Czy ktoś o stopniu Początkującym powinien być samodzielnie opiekunem Alejki ? - z tego co ja zrozumiałem to nie, aczkolwiek nie jest to precyzyjnie sformowane.
3' Czy ten magiczny awan...
-
po jakim czasie tak mniej wiecej mozna dostac awans na 1 stopnia badz jakas mala podwyzke:P
-
Witam wszystkich!!!
Ostatnio niektórzy z nas zostali nagrodzeni za swoją pracę w casto awansem. Ale jak to w życiu bywa z radościami są też i zgrzyty. Akurat należę do tych szczęśliwców. Pracuje w Castoramie od niedawna i juz po tak krótkim czasie dostałem awans. Niestety odbiło się to na mnie negatywnie a mianowicie niektórzy mają za złe mi to. Przed awansem wszystko było ok i nikt nie miał zastrzeżeń co do mojej pracy a wręcz odwrotnie wszyscy byli zadowoleni ze mnie. Po awansie zaczęł...
-
Naczelna zasada w Castoramie:
choćbyś nie wiem jak się starał i tak podwyżkę dostanie ktoś kogo lubi
kierownik.
-ktoś pracuje od początku Castoramy,nie chodzi na zwolnienia, nie ma większych
wpadek i nie może doprosić się u kierownika podwyżki. Ktoś inny wraca po
półtorarocznej przerwie i po paru dniach już ma podwyżkę.Odpowiedź Pani
kierownik:"Nie miałam argumentów, by uzyskać dla Was podwyżki", ciekawe jakie
argumenty zostały użyte przy podwyżce dla osoby pracującej parę dni?
- os...
-
czy w jakimkolwiek sklepie byly wyplacane pazdziernikowe? u nas kompletne
0 a jesli cos bylo to po cichu, nominacje nie wiszą nigdzie .Jak to
wygladalo w innych sklepach?
-
Koledzy i Koleżanki z Koszalina piszcie jak sprawował się u Was dyr S.M., bo zasady jakie wprowadza po powrocie do Bydgoszczy są delikatnie mówiąc DZIWNE!
Zachęcam również Bydgoszcz do wypowiedzenia się w tej sprawie, bo chyba nie jestem jedyną osobą, która z każdym kolejnym dniem, każdym kolejnym wspaniałym pomysłem S.M. nie ma ochoty na następny dzień w Castoramie...
-
Jak dla mnie to praca i awanse w castoramie uzaleznione sa tym jak duzo
wazeliny uzyjesz aby znalesc sie wyzej . Sam bylem swiadkiem takich sytuacji
kiedy moj tzw. kolega z dzialu sprzedal mnie, potem regularnie donosil
kierownikowi po czym zostal zastepca. Najlepsze jest to ze teraz jest u nas
kierownik stazysta który podpierdalaniem zwolnil moich dwóch kolegów z innego
działu i dlatego ma stażyste.
Jako że wychowalem sie na zasadach że nawet wrogów sie nie podpierdala
nie widze u si...