Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      badania krwi

badania krwi

(3 wyniki)
    • Ostatnio zarobiłam badania PLT 136 (10x3/mmx3)a norma 150 - 390 monocyty 0,3 (10x3/mmx3)a norma 0,3 - 0,8 W moczu ketony (+) Aspt 42 (miesiąc temu brałam diane i pewnie dlatego trochę wyższy) pozostałe wyniki w normie Co o tym sądzicie? Myslicie,że powinnam pójśc do lekarza czy wystarczy zacząć łykać wit B12 i kw. foliowy? Bardzo prosze o odpowiedź i z góry dziękuję :)
    • Oczywiście rzecz się dzieje w UK. www.dailymail.co.uk/news/article-1078796/How-sick-GPs-paid-bonus-NOT-send-hospital.html Ciekawe co Aronek nam teraz powie o moralności :)
    • Bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie!! Czy ktoś wie może czy jesli jakś osoba jest nosicielem wirusa HIV to czy przy takich podstawowych badaniach ( zwłaszcza krew) moga wykryć że coś jest nie tak!! Bo jestem osoba przewrażliwioną na punkcie chorób i zawsze mnie ciekawi czy np. w sklepie panie które obsługuja (zazwyczaj maja takie badania) czy sa zdrowe. Może to troche chore ale w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo!! pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się