barbados

(3 wyniki)
  • Witajcie. Czytam to forum już od dluzszego czasu. Jestem zafascynowana Waszymi opowieściami o danych krajach. Sama dużo podróżuję, ale nie jestem taką maniaczka zwiedzania jak co niektorzy tutaj. Latam daleko w poszukiwaniu słońca, pięknych plaż i dobrego jedzenia. Nie interesuje mnie zabawa, kluby. Zwiedzam to, co powinnam zobaczyc. Bardziej napawam sie tym, co wokol mnie, czyli przyroda. Jestem mega niezdecydowana. Chcialabym pojechac oczywiscie i tu, i tu. Ale musze jednak na cos sie zde...
  • chce poleciec gdzies w przyszlym tygodniu. Najchetniej na 3-5 nocy i tam gdzie jeszcze swieci slonce. Mam 24 lata i jestem atrakcyjna blondynka wiec nie bardzo interesuja mnie kraje arabskie bo chce pojechac sama i nie mam ochoty tracic czasu na tlumaczenie desperatom ze nie chce. Musze odpoczac, zresetowac sie, naladowac baterie. Nie chce imprezowac tylko a) poopalac sie b) poplywac - nawet w basenie c) dobrze zjesc Slonce cisza i spokoj sa mi teraz bardzo potrzebne. Myslalam...
  • Z hotelem na miejscu nie ma problemu, ale jak zorganizowac lot??? Najlepiej z Polski... Air france chce za to ok 4000 zl od osoby - za drogo :((( Mozecie poradzic, jak szukac czegos tanszego???? Byl ktos z Was na Martynice??? Podzielcie sie wrazeniami.... milego dnia :))))))))))))))))0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się