bardzo

(4 wyniki)
  • Witam, mam ptanie i [u]bardzo proszę o odpowiedź [/u]osoby pracujące w dziale VIP Pekao SA: za co dokadnie są przyznawane premie w dziale VIP, czy stanowi sumę za sprzedaż produktów, interesujemnie głównie, sprawa funduszy inwestycyjnych, jak jest premiowana czy jakoś specjalnie wynagradzana ich sprzedaż, będę niezmiernie wdzięczna odp może być na email
  • Kiedys napisałem to na onecie- zastanawia mnie, jak odbierają to ludzie z braży... Jestem pracownikiem dawnego BPH, który został przeniesiony do nowego Pekao. I siedząc od środka bardzo łatwo wytłumaczyć dlaczego to wszystko wygląda tak jak wygląda 1. Archaiczny system księgowy- wymagający dodatkowego komputera z zainstalowanym systemem Windows NT.(Rakieta to on jest chyba tylko z nazwy) AD1. System jest na tyle nowoczesny, że do uzyskania pełnej i co najważniejsze rzetelnej ...
  • Bardzo Was prosze czy ktoś może mi odpowiedzieć.Pracuję w Pekao od niedawna (jestem w okresie próbnym) .Miesiąc temu stawałem na komisji lekarskiej z powodu kiepskiego stanu zdrowia i mam umiarkowany stopień niepełnosprawności.Wiążą sie z tym pewne uprawnienia jak choćby dodatkowy urlop.Boję się powiedzieć o tym fakcie przełożonym bo wydje mi sie ,ze wtedy wylecę z pracy.Proszę Was doradźcie mi co mam zrobić .Bardzo dziękuje i pozdrawiam wszystkich
  • Nie wie co mam o tym myśleć. Ciągłe podteksty o zwolnieniu jak nie będzie wyników-to mi wygląda na nękanie. A jak jest u was???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się