bank_pekaes 23.01.12, 16:54 Podobno od 22 stycznia miała ruszyć duża (podobno jedna z większych w tym roku w Banku) kampania reklamowa tego konta? Czy widział ją już ktoś ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bank_pekaes Re: Eurokonto Mobilne 23.01.12, 22:16 To mam pecha, wczoraj i dzisiaj siedziałem kilka godzin przed TV (wiadomo ME w piłce ręcznej w Serbii) i nie udało mi się ani jednej obejrzeć. Jeśli ktoś widział to jakie wrażenia? Pobijemy Majewskiego? Odpowiedz Link
lea_74 Re: Eurokonto Mobilne 24.01.12, 11:24 Nie. Taka papierowa wycinanka jak reklama Masmixu. Mimo kolorów smutna. Ale menago powie że "wytrawna". Jako prosty człowiek pewnie się nie poznałam na sztuce.... Odpowiedz Link
bank_pekaes Re: Eurokonto Mobilne 28.01.12, 18:02 Sęk w tym że tacy prości ludzi żyją w Polsce i są naszymi Klientami i dla nich faktycznie ta reklama jest przeciętna. Rozmawiałem ze swoim ojcem, który zawsze mi mówił gdy narzekałem na bank żebym nie "sr... w gniazdo w którym siedzę" i zawsze bronił go jako mojego pracodawcy, tym razem powiedział że ta reklama jest słaba i nie przyciąga uwagi ani nie wzbudza chęci założenia konta. Pewnie Centrala na tego typu zarzuty stwierdzi że to "prości ludzie tak mówią". Pytanie jest takie: w takim razie do kogo jest ona kierowana??? Tak czy tak, Centrala na 100% obwieści sukces tej kampanii popierając go liczbami założonych Eurokont, chociaż przyniesie dużo mniejszy efekt niż reklama PKO BP, bo przecież nie mogą nic innego powiedzieć przecież poszły na nią "ciężkie pieniądze" tylko co z tego skoro efekt mógłby być większy ale ile z tych kont zostanie założonych pod wpływem tej reklamy a ile dzięki staraniom i pomysłowości pracowników Oddziałów tego się nigdy nie dowiemy za to o miażdżącym sukcesie kampanii medialnej dowiemy się na pewno czytając nasze służbowe skrzynki mailowe. Odpowiedz Link
bank_pekaes Re: Eurokonto Mobilne 28.01.12, 22:18 za komuny to sie nazywało propagandą sukcesu ale w kapitaliżmie to pewnie ma inną nazwę. Czasy i ustroje się zmieniają ale zachowania ludzkie pozostają te same. Odpowiedz Link
cocosil Re: Eurokonto Mobilne 29.01.12, 12:53 z tego, co mi wiadomo, zarówno konto jak i reklama skierowana jest do trochę młodszej grupy docelowej.. stąd może ten brak entuzjazmu i zainteresowania wśród Rodziców. wg mnie reklama Banku Pekao SA w końcu stała się dostrzegalna, jest świeża, przeurocza, odmładza wizerunek i nie ma najmniejszych wątpliwości, że jest skierowana do młodych i aktywnych ludzi, którzy podążają za nowinkami technologicznymi. myślę, że stanowi doskonały kontrast dla pseudo-gwiazd robiących z siebie idiotów w co drugiej reklamie banku. Odpowiedz Link
bank_pekaes Re: Eurokonto Mobilne 29.01.12, 14:17 Obyś miała rację w końcu chodzi o to żeby ta reklama przyciągnęła Klientów z wpływami, a w sumie nie ważne w jakim wieku oni będą, byle w ogóle byli. Odpowiedz Link
luigi_l Re: Eurokonto Mobilne 30.01.12, 21:44 wszystko pieknie tylko aplikacja nie chodzi. instalowałem dzis na 2 telefonach, na jednym z windows mobile aplikacja nie ma certyfikatu i sie nie instaluje, na androidzie nie moge aktywować. Prosty człowiek sobie nie poradzi z tym. Odpowiedz Link
prawdziwy_d_k Re: Eurokonto Mobilne 31.01.12, 23:06 Bez żadnego problemu aktywowałem na Androidzie aplikację. Kod aktywacyjny jest w Pekao24. Odpowiedz Link
lea_74 Re: Eurokonto Mobilne 01.02.12, 08:59 Na głownym skrzyżowaniu w Warszawie jest reklama nowego konta, ale nie bardzo rozumiem co autor miał na myśli - niebieskie baloniki są na górze z hasłem : "są konta które nie wziosą się ponad standard", a pod spodem czerwony balon - "i Eurokonto M. które daje o niebo wiecej możliwości". To jak to jest ? Eurokonto jest jeszcze poniżej standardu ??? Odpowiedz Link