bardzo

(6 wyników)
  • Według mnie to spoko są operatorzy na górze( wszyscy) , Marcin z P2, Rafał z R4, Adam i dwie siostry R1. Najgorsza jest Ala czy chuj wie jak ona się tam zwie z R6, znęca się szczególnie nad nowymi pracownikami, więc nie chodźcie do niej na linie!
  • W Technicolor pracują nietylko chamy i buraki... ale też osoby które są w jakis sposób wartościowe np. ludzie z E2E ze zm. D
  • NIE MA TO JAK OBROBIC DUPY PO CICHACZU...WPISUJCIE SWOJE TYPY JAK DLA MNIE : FOREST GUMP CZYLI BIEGAJ ZM.C OCZYWISCIE IWONKA ZMIANA D ... NO COMMENT I OCZYWISCIE GWIAZDOR ZMIANY C CZYLI.... PIOTRUS PAN NIEJAKI PRZEMEK LINIA R6 ... SLYNIE Z PANTALONOW (SPODNI) PODCIAGNIETYCH PRAWIE JAK GOLF POD SAAAAAAAAMA SZYJE, I CHODZENIA Z REKAMI NIERUCHOMYMI , I USMIECHA SIE BIEDACTWO SAMO DO SIEBIE , ALE JAK SIE DO NIEGO ODEZWIESZ MINA MU RZEDNIE... TO TYLE
  • Panie Filipiuk,ostatnio przeczytalem maila na temat boiska do gry w pilke nozna-popieram,bardzo fajny pomysl i super sprawa bo jest w naszej firmie sporo osob,ktore interesuja sie i uprawiaja jakies sporty(za ten pomysl wielki szacuneczek).Tylko martwi mnie jedno, mianowicie to,ze pomysl rozgrywania tych ewentualnych meczy po swoih skonczonych zmianach jest bezsensowne,poniewaz ludzie mieszkajacy w Warce,Garwolinie lub Warszawie napewno nie zostana zeby taki mecz zagrac, bo puzniej ciezko im ...
  • Witam. Jestem pracownikiem firmy " konkurencyjnej " a konkretnie tłoczni z południa Polski. Jeżeli ktoś ma pytania odnośnie warunków pracy oraz innych aspektów , zapraszam do dyskusji. Chętnie wymienię sie doświadczeniami i spostrzeżeniami. Może rozwiązania w mojej firmie pozwolą rozwiązać problemy w waszej i na odwrót. Odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam
  • witam,jak wiecie na kazdej zmianie sa konfidenci i dupowlazy,pizdolizy itp. np.zmiana D znany innym zmiana wszechmocny na potege podpierdalacz Kedzior lowelasek ;-) ten osobnik podpierdala za wszystko nawet jak puscisz baka za wtryskarka,lowelasek bo lata za taka jedna z drukarni i malo sie nie zesra (dorosnij czlowieku) drugi pizdoliz i konfident Judasz Michal G. ta kurw.... moze z toba rozmawiac jak z kolega z kolega,a za chwile idzie cie podjebac i zasmieje ci sie w twarz bo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się