beck

(4 wyniki)
  • www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92327,6732032,Beck_nagra_nietypowe_plyty.html i bardzo misie on podoba
  • No nareszcie sie doczekalem na nowa plyte! Nie jest to oudziwniona wirtuozeria jak przy "Guero" Ale kawal doskonalego amerykanskiego rockowego grania. Bez tych waszych europejskointelektualnych udziwnien :) Plyta warta kupna i sluchania wieleee razy. Dla mnie bomba. Chociaz tez nic nadzwyczajnego, toz to jakosc Hansenowska. No i z kupnem CD dostalem maxisingla vinylowego za darmo...Boze jak ja lubie takie prezenty! PS: widze, ze Cze na czerwono. To teraz pewnie bedzie d...
  • no wiec, wg nme, nowy beck, ktory mial sie ukazac 28 marca bodajze, przeciekl. to teraz zgadnijcie, czego slucham:))) to oczywiscie wersja jeszcze niedoskonala, niedokonczona, niedopracowana i absolutnie nie taka, jaka chcialby beck przedstawic swoim fanom, ale... jest niezla. naprawde. z kazdego kawalka na nastepny robi sie ciekawiej. jest minimalistycznie, troszke jakby folkowo, z przymruzeniem oka, bardzo sympatycznie, choc oszczednie aranzacyjnie. fajnie. takie "guero" na pr...
  • Jest tak u mnie z kilkoma wykonawcami - mam ich jedną płytę, zrobiła na mnie wielkie wrażenie i nadal bardzo mi się podoba, ale jakoś nie ciągnie mnie do zapoznania się z kolejnymi. I w sumie nie wiem, dlaczego. Może boję się rozczarowania innymi produkcjami? Może ta dawka ich muzyki mi w zupełności wystarcza? Ci wykonawcy i ich płyty to: - Chemical Brothers - Surrender - Fatboy Slim - You've Come a Long Way, Baby - Beck - Mellow Gold Czy jestem chory?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się