biegunki

(3 wyniki)
  • Czesc dziewczyny! Takie małe pytanko odnośnie biegunki i skuteczności tabletek antykoncepcyjnych. wymioty , wiadomo jesli wystapia w przeciagu 4 godzin od zażycia tabletki, moga zmniejszyć skutecznośc. A jak to jest z biegunką. Przeciez zanim sie cos wydali to musi to przejsc dluuuga droge. Czyli kazda biegunka niezaleznieod czasu wzięcia tabletki zmniejsza jej działanie?
  • Troche glupio mi o to pytać, ale czy jeśli godzinę po wzieciu tabletki poszłam do toalety, nie na siusiu, to musze brać nastepna?? wiem, że jesli ma się biegunkę to tak, ale to nie była za bardzo biegunka ale nie jestem pewna a wolałabym poznac opinie kogos kto wie.
  • wiem,ze byly podobne watki,ale -jak to ja-zaczynam panikowac,nawet urojone( mam nadzieje)objawy ciazy mam;-(sytuacja z tego miesiaca: w nocy po zazyciu 3- ej tabletki biegunka.Tabletka lyknieta jak zawsze o 23,biegunka o 3 w nocy.Rano sobie uzmyslowilam,ze moze byc klopot,wiec zazylam extra tabletke ok.9.00.Czy zrobilam wlasciwie? I czy nie ma ryzyka ciazy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się