bilet

(215 wyników)
  • Proszę o pomoc "starych" wyjadaczy , szukam taniego biletu do Montrealu w okresie 30.06-23.07 +- 3 dni . gdzie szukac gdzie rezerwować i jak najtaniej :) i najlepiej z Berlina (Warszawa ewentualnie )
  • czy mozecie mi podpowiedziec, gdzie znalezc jak najtansze bilety do Orlando?przegladalam strony typu kayak, orbitz, expedia- ceny oscyluja wokol 950 usd. chce leciec w kwietniu 2012( rodzina 2+1)- moze pozniej mozna liczyc na jakies wieksze promocje? a moze korzystacie z innych stron, albo sami szukacie u poszczegolnych przewoźnikow? dziekuję za wszytskie rady
  • czy bilety kupione w Polsce na przelot "tam i z powrotem" będą mniej więcej w tej samej cenie co kupione w USA? czy może kupując w USA na przelot z Polski do LA i z powrotem można sporo zaoszczędzić? ktoś ma jakieś doświadczenia?
  • Uwazam, ze Radek Sikorski, nasz blyskotliwy minister, powinien napisac odrecznie list do amerykanskich linii lotniczych z zazaleniem na ceny biletow. Odniosl spektakularny sukces medialny z berlinskim hotelem Adlon - popularnym wsrod turystow polskich odwiedzajacych Berlin. Jezeli odniesie sukces z liniami lotniczymi powinien zaczac szkicowac tresc listu (odrecznego) do Obamy w sprawie wiz do Stanow. Ma przekonywujacy charakter pisma. Go Radek, go!
  • Chcę kupić 2 bilety do Toronto, wylot w czerwcu 2011: emeryt i dziecko 9 lat. Kiedy i gdzie najtaniej kupić bilety w obie strony? Muszą być LOTem, ponieważ obie osoby nie znają innych języków, nie są obyte w samolotach- zatem obsługa musi być polska.
  • możecie podpowiedzieć,gdzie najlepiej tzn najtaniej można kupić? W biurze dzisiaj pani zaproponowała bilet w cenie 2900PLZ od osoby, przy trzech osobach to wychodzi trochę dużo:(
  • Witam wszystkich, właśnie wróciłem z wyprawy do Usa. Mam do oddania kartę wstępu do parków narodowych ważną do 04-2013. Karta jest ważna na 1 samochód i wszystkich pasażerów w samochodzie. Normalnie kosztuje 80 usd. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt albrecht.pawel@wp.pl
  • Witajcie! W czerwcu lecę do Miami. Powoli przeglądam oferty, jeśli chodzi o bilety lotnicze... no i właśnie. Czy bilet kupować już teraz, czy jeszcze trochę poczekać? W TVN24 wypowiadał się dziś ekspert, chyba z biura podróży, i mówił, że to najlepszy moment na zakup biletów na sezon letni - potem będą już tylko droższe. Na razie specjalnie różowo to nie wygląda - bilet WAW-MIA i z powrotem to około 2200-2300. Są i tańsze, powiedzmy za 1700 zł, ale co z tego, skoro leci się np. na Baraj...
  • hej próbuję dokonać zakupu biletów lotniczych przez orbitz lub cheaptickets, ale tam dostawa odbywa się UPSem i do Polski nie dostarczają biletów... czy nie ma możliwości zakupu biletów 'elektronicznych'?? może mi ktoś poradzić jak można zatem dokonać zakupu tych biletów??
  • Witam, Tak się złożyło, że muszę szybko kupić bilet na samolot do Stanów, konkretnie do Bostonu. Sprawdziłam właśnie ceny w kilku wyszukiwarkach połączeń i ceny biletów na ten termin niestety są bardzo wysokie. Nie udało mi się znaleźć oferty poniżej 2700 zł. Czy ktoś ma jakiś dobry patent na tanie przeloty w ostatniej chwili? Na przykład coś w rodzaju last minute?
  • bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie. sluchajcie musze poleciec do stanow, juz mam wize turystyczna, wszystko zaplanowane, znajomi czekaj i mam teraz problem. na poczatek chce zostac na 1 miesiac ale potem nie wiadomo, moze zostane na dluzej. co zrobic z biletem. czy musze na wizie turystycznej kupowac bilet w 2 strony skoro nie znam daty powrotnej, a jesli musze kupic bilet w 2 strony to czy jest wazne na kiedy mam powrot, czy ktos moze to sprawdzic. co jesli bede miala powrot nastepneg...
  • Gdzie dostac tanie bilety lotnicze na lato 2008? Poszukje dostepu do rozsadnych cen za bilety lotnicze w okresie lipiec-sierpnien 2008 z: Edmonton/Calgary - Frankfurt - Warszawa i powrot. Moze kto wie o jakis czarterach z Alberty do Polski (moze buyc nawet Berlin). Dal infomracji: okres letni 2008 bilety lotnicze oferowane sa w cenach powyzej 1800.00 CDA $$ od osoby. Dziekuje za informacje.
  • hej, potrzebuje zakupic bilet do toronto, macie moze jakas stronke albo znacie jakas linie gdzie mozna tanio zakupic bilet? moze byc z przesiadka dzieki z gory za informacje
  • Witajcie, w październiku wybieram się do Nowego Jorku. Będzie to mój pierwszy wyjazd do USA i w związku z tym mam do Was pytanie. Przejrzałam mnóstwo ofert biletów lotniczych w necie i ceny są dosyć zbliżone ale nigdy nie korzystałam z tej formy zakupu. Wiem, że mnóstwo osób kupuje bilety przez internet i do nich kieruję swoje pytanie. Wstępnie zdecydowałam się na Lufthansę. Czy radzicie mi wykupić bilet bezpośrednio w biurze Lufthansy (mieści się w moim mieście)za dopłatą 95PL...
  • Witam, mam pytanie. Ile mniej wiecej moga kosztowac bilety na Hawaje z LA albo np z San Francisco. Chodzi mi o czas swiateczno-noworoczny. Cos znalazlam za 900 dolarow - czy to mozliwe ? dzieki i pozdrawiam
  • Witam, Szukam biletu dla zony z PL do USA. Interesuja mnie bilety w jedna strone bo zona tutaj i tak zostanie. Niestety ceny biletow one way sa miedzy 4 tysiace zlotych a 7 tysiecy!!! W obie strony bilety mozna kupic za 1800 zlotych. Np. w British Airways bilet kosztuje 890zl do tego dochodzi podatek 884zl !!!! wiec caly bilet 1,774zl. Od kiedy linie lotnicze biara 98% podatku????? Sprawdzalem ceny biletow tutaj w stanach i najtanszy jest za $615 Warszawa- Paryz-USA. Myslalem ze ...
  • Kupiłam bilet bo nie mogłąm już czekac bo ceny leciały w gore strasznie(bilet na wrzesien)a w sierpniu mnie nie ma w polsce. Wybieram sie w tym tygodniu na rozmowe z konsulem o ile mnie przyjma i zastanawiam sie (staram sie o wize turystyczna)czy brac w ogole ze soba bilet (gwarancja jako taka,ze wroce,prawda?)...czy nie mozna w ogole tego dolaczac??
  • Czym i skad najlepiej leciec do NY pod konic wrzesnia (tylko nie odpisujcie prosze, ze samolotem i z lotniska :P). Orbitz.com podaje cene (northwest + KLM) ok 650$. Wow? Oby mieli 3 bilety :) Z którego lotniska w NY jst najsensowniejsze polaczenie w kierunku manhattanu? z gory dziekuje za rady K.
  • prosze o odpowiedz, bilet został kupiony w stanach na wylot z Polski do Usa na 30 sierpnia, niestety nie bede mogla w tym terminie poleciec lecz dopiero jakis miesiac lub nawet dwa pozniej, czy mozna przesunac termin i czy jest jakas oplata, jeszcze nie dzwonilam do LOTu
  • Rezerwowalem dziś bilet. Po wybraniu dnia i godziny, wpisaniu moich danych przyszła opcja wyboru miejsca w samolocie. Ukazał się obrazek miejsc ale wszystkie miejsca na podróż do USA były zakreślone jako zajęte. Natomiast na podróż powrotną było jedno wolne. Zadzwoniłem na infolinie AirFrance i pan z obslugi powiedział, że system nie dopuściłby mnie do rezerwacji jeśli nie byłoby wolnych miejsc. Ponieważ pole wyboru miejsca nie jest obowiązkowe zostawiłem je puste. Miał ktoś tak, czemu tak je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się