Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      biopsja tarczycy

biopsja tarczycy

(5 wyników)
    • Witam, poszukuję informacji o ewentualnych powikłaniach po biopsji tarczycy. 2 dni temu takiemu zabiegowi właśnie się poddałam i czuję się nie najlepiej. Sam zabieg, faktycznie, nie należał do przyjemnych, zwłaszcza, że sporo z płynowej zawartości guzka mi wyciągnięto. Guzek był w lewym płacie tarczycy. Niepokoi mnie natomiast, że z godziny na godzinę odczuwam coraz bardziej dokuczliwy ból po lewej stronie szyi i twarzy. Drętwieje mi kark, boli okolica tarczycy, mam problem z przełykaniem i ...
    • witajcie własnie wróciłam z badania biopsji tarczycy ... boli mnie szyja .... hmmm troche sie przestraszyłam... ale mam nadzieję ze to od przyciskania usg i ból zniknie za kilka godzin ....chociaz niepokoję sie bo mnie nie uprzedzili ... czy Was tez tak bolało? Agata
    • Wczoraj miałam robioną biopsję guzka. Niby nic, ból w końcu żaden, histeryczką nie jestem. Ale od zabiegu boli mnie szyja w okolicach tarczycy, mam wrażenie podduszenia, osłabienia i suchości w ustach. O co chodzi? Czy to normalne? Kiedyś już miałam biopsję i nie pamiętam takich objawów.
    • ja jestem po, miało nie boleć a mnie bolało i boli teraz . Szczególnie przy przełykaniu, jakbym miała ból gardła. Czy to normalne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się