Forum eDziecko eRodzice Z dala od Polski
ZMIEŃ
      birmingham

birmingham

(5 wyników)
    • Czy jest tu ktos z Birmingham? Milo by bylo porozmawiac z kims ze swojego miasta i spotkac sie od czasu do czasu?
    • Witam, mam na imię Magda, 25 lat. Jestem w 20 tygodniu ciąży, termin porodu 06.06.06 :) oczekuję narodzin synka. Jestem ciekawa czy sa tutaj mamusie lub przyszle mamusie z Birmingham... Pozdawiam
    • Witam. Podjejismy z mezem decyzje ze dolaczymy do niego w sierpniu. Mamy dwie corki 7-letnia i roczna. Maz przebywa w Birmingham dopiero od miesiaca ale nie wyobrazamy sobie zyc na dwa domy z jednej pensji i bez siebie. Nic nas tu nie trzyma wiec nie ma problemu z wyjazdem. Obawiam sie tylko jak my damy rade wyzyc tam z jednej pensji. Maz w tej chwili zarabia 1000-1200 funtow na miesiac. Trzeba wynajac mieszkanie, starsza corke poslac do szkoly i zyc tam tylko jak? Czy ktoras z W...
    • Mam dwuletnią córkę. obecnie jestem w ciąży w trzecim miesiącu.Obawiam się że osiadłam na stałe.męża nie ma całymi dniami.nie mam z kim porozmawiać.czy jesteście w podobnej sytuacji?
    • Witam chciałabym sie podpytac jak to teraz jest,rok temu wróciłam z powodów rodzinnych do polski,a teraz kupiłam bilet na 16 listopada i lecę z 16m dzieckiem,jadę w okolice Birmingham WeestBromitch wassal.jak teraz jest z praca, jestem matka samotna licze na to że będzie mi troszke lżej nić tu w polsce,może jest ktoś tu na forum z tych regionów,może coś więcej wiecie jakie teraz zarobki czy znajdę jakieś mieszkanie niby ogłoszeń dużo ale nie ma to jak realnie coś z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się