mazia81 18.01.06, 00:14 Witam, mam na imię Magda, 25 lat. Jestem w 20 tygodniu ciąży, termin porodu 06.06.06 oczekuję narodzin synka. Jestem ciekawa czy sa tutaj mamusie lub przyszle mamusie z Birmingham... Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinazuk Re: Mamy z Birmingham 18.01.06, 14:02 Czesc ja mieszkam w Birmingham i mam 4 miesieczna coreczke. Mieszkamy w Brindley Place, przed tem mieszkalismy w Harborne i pewnie wkrotce sie tam znowu przeprowadzimy ze wzgledu na dziecko. A gdzie Ty mieszkasz? Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
monika3031 Re: Mamy z Birmingham 25.04.06, 12:41 Witam. Mam na imie Monika. Za kilka miesiecy przeprowadzę sie właśnie do Birmingham. Czy któras a z Was moze mi napisac gdzie tanio wynajac 4-ro pokojowe mieszkanie i z jakim wyprzedzeniem trzeba zapisac dziecko do szkoly. Mam 7 letnia Natalie i roczna Martynke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anhena Re: Mamy z Birmingham 12.03.06, 20:27 hej MagdaJa tez mam termin na 06.06.06 !W ktorym szpitalu rodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkwiatkowska Re: Mamy z Birmingham 19.01.06, 23:02 mieszkam /na nieszczescie ,mam nadzieje ze chwilowo/na Boordesley Green,, mam 13 letnia corke ,chodzi od wrzesnia do Secundary school, katolicka ,.pRZYJECHALA Z POLSKI WE WRZESNIU ,i jak na razie jest druga najlepsza uczennica w klasie .Dzis najlepiej napisala test z hiszpanskiego.ALE SIE CHWALE ,ALE JEST O KOGO ,TEZ BEDZIECIE TAKIE DUMNE ZE SWOICH POCIECH . Kolezanki ciagle pisza ,do mojej Martusi, z Polski ,jak to duza maja do nauki w szkole i jaki stres , a ona tutaj spokojnie .Zaznacze ze uczyla sie angielskiego w polsce tylko w szkole i miala naciagana 3 ,a tutaj po miesiacu szkoly juz spokojnie...Brakuje jej tylko kolezanek.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
mamumilu Re: Mamy z Birmingham 27.03.06, 23:14 a ja niedługo będę mamusia z birmingham i chętnie spotkam inne mamusie Ja mam dwójkę - 3-latka i 6-latke i trochę obawiam się o szkołę dla córki jak zniesie stres Odpowiedz Link Zgłoś
mossetka Re: Mamy z Birmingham 28.03.06, 19:26 No to dziewczyny na kiedy spotkanie mam w Birmingham? My mamy 2 synkow: 3 i 6 lat. Starszy w szkole sobie bardzo dobrze radzi, choc na pocztaku sie balam bo nie znal wogole Angielski, a najmlodszy idzie niedlugo do przedszkola Jestesmy w UK juz drugi rok i mieszkam w Edgbaston. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mamumilu Re: Mamy z Birmingham 28.03.06, 20:57 Jak tylko się tam pojawimy . Na razie lecimy w maju wybrać miejsce i pozałatwiać co się da a potem jak tylko sprzedamy mieszkanie - chyba że do maja sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
maximama5 Re: Mamy z Birmingham 29.03.06, 15:01 forum.banda.pl/ zapraszam na forum emigrantek Odpowiedz Link Zgłoś
alusiowa Re: Mamy z Birmingham 20.04.06, 23:17 Jak się cieszę, że znalazłam tego posta. Czy możecie mi drogie e-mamy powiedzieć, w jakiej dzielnicy najlepiej szukać mieszkania/domu do wynajęcia? Chodzi mi i jakieś miłe, spokojne miejsce, gdzie nie będę się bała chodzić z maluchami do sklepu Nie znam Birmingham, ale wszystko wskazuje na to, że niedługo tam zawitam i chciałabym prześledzić oferty w necie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mazia81 Re: Mamy z Birmingham 21.04.06, 22:49 Witam, myślałam ze temat juz umarł. Co do mnie to mieszkam obecnie na Oldbury, ale to juz nie potrwa dlugo. 3 dni temu otworzylam z moim misiem polski sklep na 91 Grove Lane, Handsworth. Termin porodu to 06.06.06 w szpitalu Sandwell. Jeśli ktoras z forumowiczek mialaby ochotę pogadać zapraszam do sklepu. Pozdrawiam wszystkie mamusie. Ps. A co do spokojnego miejsca to chocby Oldbury, Tipton są takie, generalnie obrzeża miasta. Odpowiedz Link Zgłoś